Oih... onpa taas vaikea käynnistyä tähän aamuun. Heräsin jo ennen kahdeksaa, mutta vasta nyt tuntuu, että alan heräämään tähän päivään. Onneksi tänään ei ole mitään ihmeitä ja saankin käynnistyä hitaasti. Pari kuppia kahvia tosin auttoi tähän tahmeuteen.

Onkohan joku Ylellä lukenut näitä blogeja? Nimittäin eilen sanottiin, että Suomen on vallannut Curling kuume... tai jotain vastaavaa :) Eilen meinasi ruoka jäädä tekemättä, kun piti katsoa peliä ja oli kamala nälkä. Joten yritin ajottaa kokkaukset pisemmille tauoille ja rynnätä takaisin kun peli jatkui. Eilen Suomi rökitti Kanadan ja Norjan. Ja Uuspaavalniemi oli äijä. Nojaili huolettomasti harjansa varteen ja pikkaisen vain tuuletti ottelun jälkeen. Ja lähetti terkkuja kotiin.

Vode selvitti taas muutaman Curling salan. Nyt esimerkiksi tiedän, että ensimmäistä heittokiveä jos se on suoja ei saa poistaa. Pesään menneen kiven kyllä. Nyt odottelen, että uusi peli alkaisi... Pitäisi alkaa kai tuossa vähän ennen 11... Digillä se alkaisi juuri näihin aikoihin. Tänään jos Suomi voittaa jomman kumman ottelun niin se on taistelua finaalipaikoista seuraavaksi. Niin minun mielestä aamu-uutisissa sanottiin... tosin olin vielä puoliunessa silloin.

Jospa keittäisi pari kuppia kahvia. :D

Lisäys:
Olen saanut 2 uutta lukijaa. Kiitos.

Tietoa Curlingista: Linkki