Tässä odottelen että postimies Pate toisi postit ja pääsisin taas jatkamaan hommia. Paten arvioitu tuloaika on n. 50 min päässä, joten tässä on hyvää aikaa kirjoittaa blogia :D

Niin tänään on taas tahmeaa tämä aamu. Väsyttää. Heräsin 5.30 ja katsoin kelloa. Vielä olisi ollut melkein tunti nukkumisaikaa, mutta jotenkin en osaa vain nukahtaa uudelleen kun aikaa on noin vähän. Unet ovat sellaista koiranunta; 10 - 15 minuuttia ja taas hereillä ja kellon katselemista. Herätyskello on kyllä soimassa, mutta silti olen kyttäämässä kelloa.

Yksi syy miksi väsyttää on se, että neloselta piti katsoa Las Vegas vaikka unen puolesta olisin voinut mennä nukkumaan jo kymmenen jälkeen. Uni olisi tullut ihan varmasti.

Maanantait menevät jotenkin tarmolla läpi, mutta sitten tähän tiistaihin sitä tarmoa ei enää löydykään. No ehkä tästä selvitään. Toivotaan, että töitä piisaa niin päivä menee sutjakkaan.

Jospas saisin itseni nukkumaan tänään hyvissä ajoin. Telkusta ei taida tulla mitään myöhään mikä olisi ihan pakko katsoa. Lapsityrannit tulevat tv2:lta ja se on katsottava. Pari vuotta sitten kun istuin ratikassa pääsin todistamaan lapsityrannin toimintamallia. Tyttö oli 4 - 5 vuotta ja äiti oli hakenut tytön tarhasta. Päivä oli ollut pitkä ja äiti halusi nopeasti kotiin. Tyttö alkoi kyselemään, josko he kävisivät kaupassa ennen kotiin menoa. Äiti kertoi, että edellisenä päivänä kaupasta oli ostettu kaikki tarvittava ja tänään päästäisiin suoraan kotiin ja valmistamaan iltaruokaa. Tyttö sai uskomattoman raivarin. Alkoi huutamaan, että hän haluaa kauppaan. Äiti yritti hyssytellä tyttöä ja tyttö sai lisää vettä myllyyn. Itkien hän huusi, että kaupasta pitää hakea hänelle karjalanpiirakka. Äiti uhkasi, että he joutuvat kävelemään loppumatkan, jos tyttö ei rauhoitu. Lisää vettä lapsen myllyyn ja mankuminen jatkuu. Äiti kieltäytyi kauppaan menosta ja tyttö alkoi potkimaan äitiään ratikassa. Äidin tuskainen ilme; potkut nilkkoihin tekivät kipeää ja hän oli saanut koko ratikan huomion. En tiedä saiko tyttö periksi, koska seuraavalla pysäkillä äiti ja tyttö jäivät pois, mutta pikkuinen kutina oli, että kaupasta käytiin hakemassa tytölle karjalanpiirakka.

Tänään voisin käydä hakemassa Itkosen, jos vain kirjakaupassa niitä on :D... Itkonenhan se oli. Kirjoitan sen lapulle :D

Päivänjatkoja mussukat.