Eilen olin melkein koko illan väsynyt ja voipunut työviikosta. En jaksannut raahatua salille. Keskiviikkoiltana tuntui, että kaikki naiset olivat tehneet joukkopaon salille jääkiekon aikana :D. Olin siis eilen sohvaperunana. Laitoin itseni potslojoon sohvalle ja katselin tv:tä. Dr. Phil, naisten Curling ja Kotikatu olivat eilisessä ohjelmistossa. Kuuntelin myös Egotripin uusinta levyä. Eilen tosin se ei itkettänyt. Oli siinä mielessä hyvä päivä.

Pakkasin kassin viikonloppureissuun. Lähden maalle viikonlopuksi. Maaseudun rauhaan, puhtaaseen ilmaan suuntautuu tieni tänään iltapäivällä. Pitää muistaa ulkoilla mahdollisimman paljon ja kerätä energiaa. Jos vaikka tämä väsymys olisi sillä selätettävissä. Tiedän, että olen ollut vähän ulkona.

On se hassua, kun on lähdössä reissuun vaikka vain pikkuseen, muutaman päivän poissaoloon pitää tuijottaa, että kahvinkeitin on pois päältä, tv on kiinni ja hellan nappulat pitää tuijottaa, että mikään levy ei ole päällä :D Pieniä neurooseja... Avaimen unohtamista ei ole, koska ovi on takalukossa. Se tarkoittaa että ovi pitää laittaa avaimmella ulkoa kiinni. Sitten pitää kuulla se pikku naksahdus, että ovi on varmasti lukossa. Ovi ei ole ollut kunnolla kiinni, kun huoltomiehet ovat käyneet asunnossa. Kiinni se on ollut mutta se viimeinen naksahdus on puuttunut :D Neuroottinen Sukulaissielu.

Sunnuntaihin siis. Voikaa hyvin, muistakaa ottaa rennosti ja nauttia viikonlopusta.