Viikonloppu meni ja se oli hyvinkin tapahtumien täyteinen.

Lapsuuden ystäväni oli asemalla vastassa. Ihanaa nähdä häntä pitkästä aikaa. Kävimme kaupan kautta ja kävelimme reippaassa pakkassäässä vaihtaen kuulumisia. Ilta meni leppoisasti salaattia ja patonkia syöden ja telkkua katsellen. Euroviisujen karsintojahan me katsoimme :) Lordi kun voitti, mietimme mitähän maailmalla ajatellaan Suomesta ja suomalaisista. Tosin tulimme siihen tulokseen, että varmasti olemme otsikoissa :D Hirviörokkia ei ollakaan kokeiltu aiemmin :) Hard Rock Hallelujah :)

Lauantai oli tapahtumaa pullollaan. Kävelimme kaupunkiin. Menomatkalla jalkani lipsahti liukkaalla kadulla, mutta siinä ei ollut mitään sen kummempaa. Kävimme ostoksilla ja kävelimme takaisin tekemään ruokaa. Illalla menimme katsomaan Kummelin Jackpotin ja kikattelimme Kummelihuumorille :) Emme olleet elokuvateatterissa ainoita, jotka nauraa rätkättivät :D

Jatkoimme läheiseen irkku pubiin joka oli aivan ihana. Ilmanvaihto oli erittäin hyvä ja ilmapiiri niin kuin irlantilaisessa pubissa pitääkin olla. Minttukaakao oli todella hyvää. Joimme ystäväni kanssa puoliksi Guinnessin, koska hän oli epäluuloinen, kun kehuin sitä. Hän tietää, että en juo olutta ja en pidä siitä ja nyt kehuin olutta. Tulimme tulokseen, että Guinness on samettia :)

Päätimme mennä keikalle läheiseen yökerhoon. Kävelimme kirpakkaassa talviyössä. Yökerhossa oli jo vähän porukkaa ja tanssilattiallakin oli porukkaa. Pitkällisen houkuttelun jälkeen sain ystäväni tanssilattialle tanssimaan.

Sitten tapahtui; vasemmassa polvessa tuntui outo nuljahdus ja silmät pyörähtivät päässäni. Ajattelin, että se oli vain yhden kerran juttu ja jatkoin tanssimista, mutta vasen polvi nuljahti uudestaan. Tarrasin polveeni kiinni ja ystäväni auttoi minut pois tanssilattialta ja haki minulle jäävettä. Jalka ei meinannut pitää päällä. Keikan kuuntelin baarijakkaralla istuen. Ystäväni oli huolissaan, mutta päätimme, että keikka kuunnellaan ja sen jälkeen tilataan taksi ja mennään kotiin.

Tänä aamuna kävin lääkärissä. Lääkäri totesi, että polveni on venähtänyt ja määräsi tulehduskipulääkettä kuuriluontoisesti ja liikuntaa oman kipukynnyksen mukaan. Hän sanoi myös, että minun pitää olla kärsivällinen. Venähdys paranee 2 - 3 viikon aikana. Kuntosalilla minun pitää vahvistaa reisilihaksia jotka tukevat polvea ja painoa pitää pudottaa.

Kyllä se elämä taas tästä voittaa. Polvi on jo tänään parempi kuin se oli eilen.

Aurinko paistaa ja ensimmäistä kertaa tuntui keväältä.