Kuten lupasin en pyöräillyt tänään. Hyppäsin julkisen kyytiin ja loppumatkan (n.2 km) kävelin töihin. Sain raitista ilmaa (jos nyt kaupunki-ilma koskaan on raitista :D) ja samalla polveni sai kaipaamaa liikuntaa. Kävely tasaisella onnistuu aivan loistavasti jo :D Tänään polvi ei ole nuljahtanut kertaakaan :D Jei.

Kävellessä oli aikaa ajatella. Toivoin, että Suomen valtaisi lämpöaalto ja lumet sulaisivat. Asfaltti jo näkyy paikka paikoin ja yhden päivän kunnollinen auringonpaiste sulattaisi varmasti paljon lyhyessä ajassa. Musta asfalttihan keräisi lämmön ja sulattasi lunta ja jäätä lisää. Sitten voisi aloittaa pyöräilyn vähän turvallisimmissa merkeissä :D

Hapan sitruuna; niin se olen minä jos ulkoilut aamulla jäävät minimiin. Pyöräily ja nyt tämä kävely tekevät hyvää ja aamu ei ole niin nyrpeä :)

Eilen kotimatkalla tuli kylmä, kun en päässyt pyöräilemään normaalia haipakkaa :) Yleensä poljen aika ripeästi, jotta tulee lämmin. Onneksi illalla saunassa sitten lämpeni.

Aurinko... tule esiin sieltä pilvien takaa.

***Lisäys

Lämpöaallon myötä loppuisi tämä rospuuttokelikin. Eteisen lattia oli aivan järkyttävän näköinen! Kuraisia kengänjälkiä lattia täynnä! Aurinko tule esiin. Sinua tarvitaan!!!