Päätin, että lähden töiden jälkeen kaupungille ja metsästän niitä uusia kenkiä. Bussia sai odottaa aikas kauan ja kun se tuli oli se ihan täynnä. Onneksi kuski vielä otti kyytiin (parin pysäkin ohi mentiin ja ihmiset pysäkillä huitoivat ja katsoivat suut pyöreänä, että onpa röyhkeä kuski :D).

Kiertelin mahdollisia aarrepaikkoja hyvien kenkien toivossa, mutta kuten vähän pelkäsinkin, oli talvikengät siirretty pois hyllysitä ja ne notkuivat sandaaleja, kävelykenkiä, korkkareita jne. Alelaareista löytyi kenkiä, mutta ei minun kokoa. Yhdessä kaupassa löytyi mahdolliset kengät ja jo sovittelinkin, mutta jotenkin minusta tuntui, että ne näyttivät hassuilta minun jalassa. Laitoin takaisin hyllyyn ja päätin, että otan aikalisän eli nukun yön yli ja mietin niitä kenkiä. Haen huomenna jos siltä tuntuu. Huomenna voisin vielä yrittää muutamaa muutakin kenkäkauppaa... jos niitä vastaan tulee :D

Nälkä alkoi vaivaamaan kesken metsästyksen. Tuli hieman heikko olo; pyörryttävä. Joten päätin kävellä kotiin vaikka jalka oli hieman kipeä. Ja kaupan kautta kotiin. Päätin tehdä Herkun reseptillä pikaruokaa. Matkan varrella olevasta kaupasta ei löytynyt Rainbown Chilikastiketta joten otin Setä Pentin kastikkeen.... Chiliä myös ja UUUAAAH olipa tulista. Tummaa spaghettia oli kaverina.

Kun kotiuduin ja avasin tv sieltä tuli iki-ihana Peppi. Se ainoa ja oikea Peppi Pitkätossu. Huomasin ihmetteleväni, että onpa Pepin esittäjä ollut pieni. Muistan kun katselin Peppiä pienenä ja Peppi vaikutti paljon isommalta :D. Aivan ihanaa nähdä tätä lapsuuden sarjaa. Pitää muistaa katsoa muinakin perjantai-iltoina :)

Olen saanut uuden lukijan. Tervetuloa joukkoon :)