Eilen auringon innoittamana päätin, että kävelenpä ja voimistan polveani ja samalla nautin auringonpaisteesta. En ollut päässyt paljoa alkua pidemmälle kun vasemman kantapään kohdalla alkoi tuntumaan inhottavalta. Syy; reikä kengän pohjassa. Minun ihanat, hyvin palvelleet vaelluskengät alkoivat olemaan tiensä päässä... toinen ainakin. Olen kyllä huomannut tämän reiän aiemminkin kantapään kohdalla ja olen tutkinut asiaa. Kengän pohjassa reikää ei ole, mutta kengän sisällä on pikkurillin mentävä reikä kantapään kohdalla.

Inhottavuus syntyi siitä, kun loska hiipi kenkäni sisälle ja sukan vartta ylöspäin kohti nilkkaa. Oinaan sisukkuudella en antanut periksi vaan jatkoin kävelyä ja kiertelin pahimmat sohjokohdat. Taisi minun vaelluskengistä tulla nyt sitten mökkikengät (siellä pieni reikä ei mitään haittaa).

Kaupasta hain ison pussukan erilaisia kasviksia ja tein paahtokasviksia uunissa. Perunoita lohkoina, porkkanoita isoina paloina, sipulia lohkoina, paprikaa isoina paloina ja hieman myöhemmin kesäkurpitsa lohkoja. Perunat, porkkanat ja sipulit pyöriteltiin pienessä tilkassa öljyä ja suolaa pintaan ja muita mausteita ja tämä komeus uuniin. Saa olla uunissa noin tunnin 200 asteessa. Puolessa välissä voi mukaan heittää kesäkurpista lohkot. Hyvää oli.

Tänään tai huomenna on suunnistettava kenkäkaupoille. Jospa löytäisin hyvät talvikengät ensi talveksi. Alennusmyynnithän saattaisivat olla käynnissä... Tämän vuoden talvikengät alessa, kun talven malleille tehdään tilaa :D

Auringonpaiste... ihanaa. Huomasin olevani kateellinen tänään polkupyöräilijöille. Pyörätiet ovat sulaneet melko hyvin ja tänään näytti paljon porukkaa olevan pyörällä liikkellä. Itse tulin osan julkisella ja kävelin pikku pätkän.

Aurinko paista nyt koko viikonloppu ja sulata lumet ja jäät. Tahdon pyöräillä maanantaina :D