Huh hah heijaa... töissä ollaan. Ulkona on rapsakka keli. Toivottavasti Vintti on päässyt turvallisesti perille Kehräsaareen. Uskonpa, että hän on pyöräillyt pakkasesta huolimatta. Toivottavasti Vintin keuhkot ovat palautuneet rääkistä.

Yllättävän hyvin pyörätiet ovat sulaneet. Tänään oli paljon enemmän tietä näkyvissä jään alta ja minun kävely kohdat rajoittuivat kotikadun (ei se telkkarisarja :D) kävelyyn. Se katu on kuin kynnöspeltoa; jäätä ja lunta isoina pakkoina. Toinen kohta on suht jyrkkä alamäki jonka jälkeen on 90 asteen käännös. Tämä mäki ei ole sulanut vaan päälle on jäätynyt vettä lumesta, joka on sulanut sieltä mäen päältä. Kolmas kohta oli se missä viime viikolla menin nurin. Nyt se kohta on ihan pikkuinen pätkä. Neljäs kohta oli pyörätie, joka oli liukas (oli varjon puolella) ja siihen oli sitten parkkeerattu auto ja lähellä oli bussipysäkki ja ihmiset parvelivat siinä pyörätiellä.

Iltaisin kirjaa en ole juurikaan jaksanut lukea, kun nukkumatti alkaa laulaan tuutulauluaan. Kajo on ollut hyvä :) muutaman kerran olen jo nauranut ääneen hänen kirjaansa lukiessa.

Pyöräily raikkaassa pakkasilmassa tekee aina ihmeitä :) Olo on hyvä ja hymyilyttää.

Meikkitilanteesta; nyt on kaikki pakkelit naamassa :D Mukava kuulla, että en ole ollut ainoa eilen, joka on vähän ollut villissä :D

Musiikkina: Egotrippi: Nämä ajat eivät ole meitä varten.

P.S. Kiva kun eilen oli vilkasta kommenttilaatikossa :)