Viikonloppu on ollut upea. Töitä en ole murehtinut koko viikonloppuna, mikä on hyvä.

Perjantaina sain lapsuuden ystävän kylään, joten ilta meni kuulumisia vaihtaessa. Lauantaipäivän juoksimme kaupungilla kaupoissa. Löysin kuin löysinkin Studio Julmahuvin DVD :) ja illalla katsoimme hetken DVD:tä ja nauraa kikatimme :)

Eilisen illan kohokohta oli Egotripin keikka! Tavastia oli loppuunmyyty ja saavuimme juuri sopivasti Egotripille. Odottelimme n. 15 min, kun pojat ilmestyivät lavalle. Ensimmäinen biisi pärähti käyntiin ja se oli arvatenkin Aprillipäivä :D Pojat ajattelelivat tehdä aprillipilan ja poistuivat lavalta ensimmäisen biisin jälkeen.

58657.jpg

Olimme melkein ystäväni kanssa eturivissä. Kuvia kertyi ja laitan tähän parhaimpia :D Mikki kertoi, että hän on ollut viikon vatsaflunssassa ja oli pyörtynyt takahuoneessa vähän ennen keikkaa. Hän toivoi, että jaksaa läpi keikan. Knipi sanoi, että adrenaliini tekee kummia. Keikka ja tunnelma oli uskomaton. Reilut kaksi tuntia tykitystä ja laulamista mukana :D

58658.jpg

Knipillekin oli jonkinmoinen onnettomuus sattunut, koska hänellä oli toinen silmä mustana. Hyvin pojat vetivät keikan.

58659.jpg

Encoreita oli kaksi. Yhdessä vaiheessa Mikki näytti siltä, että hänelle tuli huono olo, mutta taitelijana voitti huonon olon ja jatkoi keikkaa.

Upeaa oli... Olin niin intopinkeänä... olen sitä vieläkin, että sanat eivät meinaa riittää. Hienosti pojat ottivat yleisön huomioon ja laulattivat meitäkin välillä :)

Otsikko tarkoittaa mene pois paha henki latinaksi... Ajattelin, että sopisi kun pojat vetivät keikalla Pois minusta paha henki.

Kun Arvoitus biisi alkoi, menasi minun kyyneleetkin alkaa valua, mutta sain rauhoitettua itseni. Että osasivat pojat kauniisti laulaa sen.

Olen vieläkin intopinkeänä... sanoja ei meinaa löytyä :) Ihanaa... Ihanaa...