"Huhtikuussakin lunta maassa on
Ja välimatka yhä loputon
Soitellaan…soitellaan"

Stella - Tunti

Voi ei... harmaalta näyttää tämäkin päivä. Vähän taivaan rannassa näkyy vanhaa taivasta, mutta harmaalta ja synkältä näyttää tämäkin päivä. Minulle huhtikuu on aina ollut aurinkoa, kevät päiviä... sitä, että kesä tulee aivan pian.

Eilinen flow... Se sitten jatkui puolille öin. Kamala kuinka levoton olin. Ei auttanut vaikka kävin riekkumassa kuntosalilla ja sen jälkeen saunaan... Ei nukuttanut. Ihan varmasti tällä harmaalla säällä on nyt sormensa pelissä. Kun sain koneen säppiin piti vielä katsoa Studio Julmahuvia :D Voi että ovat hauskoja heppuja. Ensimmäinen levy on nyt katsottu. Roudasta Rospuuttoon: "Ajan pääni jäähän! Menen kylällä ja pyydän kaikilta anteeksi niin teidän ei tarvi!" Suomalaista isäntäkuvaa :D Voi se koira siinä kun Petteri huutoitkee koiralle ja yrittää halata ja koiran ilme... Petteri Summanen avannossa kun Tomi tulee sanomaan, että nyt se taksi odottais tuolla pihassa ja Kirsti pyysi, että käyt hakemassa pizzat ja luettelee ne :)

Touko-Pouko, ihana Touko-Pouko oli Tarzan, apinain kuningas-puningas tai inkkari-pinkkari ja ehdottomasti paras oli Toukon Kreikan meri... Meri Kreikan biisi :D

Helmi oli Vuoden lehdenjakaja '98. Siis hihittelin vedet silmissä!

Jaa-a jospas minä menen napsauttamaan kahvinkeittimen päälle. Vieraita tulossa klo 9 ja kahvit pitää silloin olla valmiina ja sitten kohti uusia seikkailuja.

Tiistaita lukijat.

Uuu-aa: taitaa tulla taas jotain ihan omituista tästä päivästä :D Mua laulattaa, kirjoitukseni vilisee kirjoitusvirheitä. Oliskohan Terho... Tauno... Tarmo... Itkonen? tullut kauppaan. Nyt suomen kieleni kuntoon :D pitää käydä tutkimassa :)

"I wanna be your Sledge Hammer!" Peter Gabriel vetäsee kovaa ja korkealta :) Tästäpä tuli kulttisarja "Moukarimies" mieleen :D

Itkoset yhä loppu. Joudutte kärsimään mun kirjoitusvirheistä :). Pari tuntia tätä rupeamaa jäljellä. Olisikohan mulla vielä iltasella virtaa? Tänään taitaa jo vähän hellittää.