Voi vitsi... ulkona satoi taas räntää kun oli töihin lähdön aika. Pepe luojan kiitos on mun luona ja turvallisesti köröteltiin töihin. Pepe lupasi kiltisti jäädä tuohon odotteleen kunnes pääsen kotiin. Nyt sade näyttää lakanneen. Vieno pyyntö sinne yläkertaan; Pliide laita vähän aurinkoa tänne Suomeen, ihmiset alkaa oleen kypsiä tähän loskaan. Olisi vähän iloisempia kasvoja ja ipsutkin vois olla pihalla ja äidit saisivat vähän omaa aikaa.

Musta tuli eilen Hipi Höpsiäinen :D Tinka antoi mulle uuden lempinimen ja minä ihastuin. Onneksi Tinka ei suuttunut kun kävin höpsimässä hänen kommenttilootassa... Olen tehnyt sitä koko viikon. Aattelin, että tulee pian virtuaalikengästä. Tinkalla on onneksi tuota huumorintajua.

Eilen kotikoneelta ei päässyt nettiin. Serveri oli nurin. Joten alkuillan väijyin telkkarista saippuat; Emmentaalin ja Boldarit (tänään on taas jaksojen jakso :D) olin potslojossa sohvalla peiton alla, joten silmät lupsuivat aika kiitettävästi, mutta onneksi en nukahtanut. Tietty piti katsoa mitä hienoa Tyler kokkaili. Oli perusruokaa; perunaa :D röstejä voisi vaikka itsekin kokeilla joskus, kun kokkausinnostus tulee.

Raijasin itseni salille tunnin hikijumppaan. Väsymyksen voittaa aina sillä, kun muistaa mikä upea olo on treenin jälkeen (endorfiinit!).

Illalla pari jaksoa Studio Julmahuvia. Koskettava dokumentti Paradise Cocktail; saippissarjan näyttelijät joutuvat koville sarjaa tehdessään. Touko Pouko oli Ninja Pinja ja jaksossa askarreltiin paskarreltiin Sielu... Studiokeskustelussa olivat törmäysnuket... Paljon asiaa siis. Suosikiksi nousi "Hetken laulu -98" kilpailu. Kilpailijoiden pitää esittää laulu ex tempore kyseisestä ympäristöstä. Seppo Pirttikoski, Pohjoisen poika Rovaniemeltä... IHKU!

Että näin... Posteljooni Pate kävi jo, joten aamun hommat odottaa :D Posteljooni Pate on mun suosikki kanssa :)

Torstaita... Hei... nyt näyttää että aurinko tulisi esiin :D :D :D

P.S. Kiitos kommenteista eilen. Ihanaa kun niitä tuli niin paljon :D Ootte Ihku hipejä!