Heipä hei; Sukulaissielu on takas :D Loma oli ja meni ja nautittu on :D Nyt on akut täynnä virtaa. Tiedän, että nyt riittää paljon lukemista omalla suosikkilistalla :) Hiljaa hyvä tulee :D

Pääsin onneksi ajoissa ajelemaan ennen pahinta pääsiäisruuhkaa kotia kohti. Kaupungista selvisin ulos aika näppärästi ja olin jo pitkällä kun kuulin toisien lähteävän tien päälle.

Säät olivat hieman alussa harmaat ja sateiset, mutta saivatpahan lumet kyytiä :D Nyt loppuloma taas helli auringonpaisteella ja lämmölläkin... ainakin autossa :D

Lomalla näin sukulaisia, ystäviä ja toimittelin asioita. Valokuviakin tuli otettua, mutta ne ovat henkilökohtaisia (ystävien) kuvia joten niitä ei tänne valitettavasti tule.

Perjantaina olin Tampereella :) Olipa mukava olla siellä pitkästä aikaa :) Isän kanssa odottelimme äitiä autossa ja seurasimme Tampereen liikennettä. Kauhuksemme huomasimme, että ammattiautoilijat olivat melkein pahimpia. Homma tämä: autot parkkeerattu tien viereen ja yksi auto ei ole 5 metriä suojatiestä joten autojen tulisi pysähtyä suojatien kohdalle ja vasta sitten jatkaa matkaa. Risteävä tie oli vielä kävelykadulta ja jatkui toisella puolella kävelykatuna. Tie oli alamäkeä joten moni painoi vain kaasua siinä missä olisi pitänyt pysähtyä. 15 minuutin tarkkailun aikana 3 autoa pysähtyi ja ajoi liikennesääntöjen mukaan. Siis ole varovainen jos olet Tampereella liikenteessä.

Tänään piti vähän huoltaa Pepeä. Laakeri oli toisesta takarenkaasta mennyt. Isähän sen huomasi, että takarengas vonkui vaikka kesärenkaat oli alla. Tänään saatiin aika iltapäivälle ja Pepe on nyt taas kunnossa.

Että näin... taisipa taas olla sössön sössöä, mutta vielä on mieli lomalla... Koittakaa kestää :D