Hyvää äitenpäivää kaikille äideille.

Torstai-iltana pyöräilin melko sutjakkaan kotiin ja otin pikasuihkun, tiskasin tiskit pois ja vein roskat. Halusin lähteä mahdollisimman pian kotiin.

Automatkalla kuuntelin musiikkia radiosta. Vaihdoin jossain vaiheessa Sävelradiolle ja sieltähän tuli lapsuusajan suosikkeja mm. Abbaa, Kari Tapio, Virve Rostia, Baccaraa jne. Laulelin autoradion mukana. Musiikki vei myös mukanaan lapsuuteen ja muistan kuinka yritin mongertaa englantia joka oli siansaksaa; siinä peilin edessä ja äidin kiharrin kädessä... tai hyppynarun pää :) Mieleen tuli hauskoja muistoja. Samaa muistojen matkaa tein tänään sävelradiota kuunnellessa :D

Kotiin kun pääsin niin ensimmäisenä piti päästä halaamaan äiti ja muikkaamaan suukko poskelle. Sanoin äidille, että hän on rakas. Taisi äitikin huomata, että olin ollut huolissani, koska meillä ei juurikaan tuota rakas sanaa kovin viljellä. Se näkyy teoissa ja toisen huomioon ottamisena. Illalla sitten puhuttiin äidin sairaalareissu ja tämän hetkinen vointi. Äiti sanoi, että sairaalassa oltiin hänestä pidetty erityisen hyvä huoli ja se kortisonipiikki suoraan sydänlihakseen oli laskenut tulehdusarvot normaalille tasolle. Olipa ihanaa nähdä äiti niin hyvä vointisena ja iloisena. Äiti oli jo pidemmän aikaa valitellut, että hän ei jaksa ja hänestä tuntuu, että veto on poissa.

Isä reppana ei ollut saanut unta yöllä mutta nyt sitten kun koko lutuna oli kotona isä veti sikeitä todella hartaasti, sillä kuorsaaminen kuului koko asunnossa :D

Perjantaina auttelin äitiä työasioiden kanssa. Hänen piti perua tapaamisia yms. ja minä olin valvomassa, että hän teki niin... Välistä äiti kyllä sanoi, että ei hän voi, mutta minä sanoin, että kyllä hän nyt vaan voi sillä isä ja minä halutaan, että äiti uskoo lääkäreitä ja on täällä vielä pitkään meidän kanssa.

Puolukkapuuroa tai vispipuuroa ei tällä kertaa tehty, mutta ehkä sitten ensi kerralla.

Vielä iso kiitos kaikille. Olitte ihania ja annoitte voimaa ja tsemppiä, kun omat siivet eivät meinanneet jaksaa kantaa.

Halauksin Sukulaissielu.