Huomenta, (tehty päivityksiä)

Eilen oli "pakko" katsoa, kuinka Lordi selviää Ateenassa... tosin katsoin vain kappalleen en jäänyt enää äänestystä odottelemaan. Välillä tein kanavaristeilyä; jääkiekkoa ja baaria. Jossain vaiheessa käänsin neloselle ja siellä oli juuri alkamassa Häiritsevä tekijä. Duussi oli jossain merkinnässä kirjoittanut tästä ja ajattelin, että katsotaan tämä :D Minä nauraa rätkätin täällä. Juontaja on aivan uskomaton... Kettuilua ja kuittailua kilpailijoille, mutta hyvällä tavalla... Ainakaan kukaan kilpailijoista ei suuttunut... osasivat nauraa itselleen.Todella erilainen kilpailuohjelma :D.

Ensi torstain jakso on viimeinen, joten se täytyy muistaa joko nauhottaa tai katsoa :D Ensi jaksossa on luvassa poliiseja jotka kilpailevat.

Murphyn lailla - Murphy's Law on myös sarja jonka bongasin Duussilta. Siitä on vielä 2 jaksoa esittämättä... Nämäkin pitää muistaa nauhottaa. Tulee sunnuntaina MTV3:lta ja myöhään. Syy; Rimiksen (Rimakauhua ja rakkautta) Adam eli James Nesbitt on pääosassa.

Jos tämä vilisee kirjoitusvirheitä niin syy on väsyneet silmät :D Nyt Gustavin pariin ja hetken päästä baanalle. Niin ja Lordi selvitti itsensä finaaliin. Tosin mua vähän harmitti, että urkuharmoonia ei ollut. Ne kyntteliköt kruunais koko homman :D

Aurinkoista perjantaita.

Päivitys 14:45 Brr... puistattaa vieläkin. Pomo oli laittanut likaisen tuhkakupin tiskikoneeseen... Yök sinne missä pestään ruoka-astioita. Se tiskikone haisi hel... pahalle. Otin pois ja pesin sen käsin ja nostin pöydälle kuivamaan. Miksi tuhkakuppi pitäisi pestä tiskikoneessa? Tästä varmaan huomaa, että minä en polta :D