Kesä on saapunut kaupunkiin. Purnukassa alkaa olla kuuma... Pikkuinen yksiöni lämpiää ja kun läpivetoa et saa niin se tarkoittaa hikoilua :) Nooh... kyllä se tästä taas. Pitää kaivaa tuuletin naftaliinista ja ottaa käyttöön.

Lauantai oli upea päivä. Sain kodin hienoon kuntoon ja tyttöjen kanssa oli hauskaa :D Katsoimme American Idolia ja kaikkien aikojen paras suomalainen euroviisu kisaa vuorotellen. Ruoka oli hyvää. Olin tehnyt salaattia ja tytöt toivat juustoja, patonkia, mansikoita ja viinirypäleitä :D

Tytöt runoilivat jääkaappimagneeteista hienot runot jääkaappini oveen :D ja runoilun jälkeen katseltiin Studio Julmahuvia :D Naurut herisivät jälleen kerran. Roudasta rospuuttoon sai kaikki nauruun.

Sunnuntaina tuli nukuttua aamusta oikein kunnolla. Kello oli 10.30 kun heräsin. Olin aiemmin hereillä, mutta nukahdin uudelleen. Aamupalan jälkeen kävin lapsuuden ystävän kanssa kävelyllä. Puiston kautta kaarroimme jätskikioskille ja sain kaksi palloa mustikkajäätelöä :D Se jäätelö oli ISO ja koska ulkona oli kuuma, alkoi se myös sulaa joten ensimmäiset hetket meni pyöritellessä jäätelöä ja nuollessa valumia. Onneksi läheisestä puistosta löytyi vapaa penkki jolle pääsi istuun.

Mutta nyt Gustav huutelee kahville :D Mukavaa maanantaita.