Sorvin ääressä jälleen. Äskön olin aivan varma, että pysyn oikeassa päivässä tänään... mutta pah; laitoin meidän varmuuskopionauhan serveriin ja siinä luki tiistai. Rakkaat lukijat se on keskiviikko :D No jos minä huomenna muistaisin laittaa torstain nauhan :) niin päästää sielläkin puolen rytmiin... mikään suuri katastrofi tuo väärä nauha ei ole, koska voin sanoa, että se laahaa nyt yhden päivän jäljessä :)

Tänään oli pyöräily päivä. Pepelle löytyi hyvä paikka joten Pepe sai jäädä huilimaan tänään :D Kyllä tuo pyöräily tekee kummia. Siinä mieli piristyy kummasti, kun saa aamusta raitista ilmaa (jos nyt kaupunki-ilmaa voi koskaan sanoa raittiiksi). Suututti vain, kun taas kerran pyörätien oli vallannut kuorma-auto ja kävelytien oli valloittanut 3 lakaisukonetta kaikki nämä seisoivat huoltamon edessä kun kuskit olivat aamukahvilla! Hei haloo! Varmaan ajaisivat sinne huoltamoon sisälle, mutta kun on niin isot pelit ja pensselit, että on pakko jättää vähän kauemmaksi ja kävellä... Ne seisoo sitten siinä pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden harmina. Vekottimet saivat vihaisia mulkaisuja minulta, mutta tuskinpa ne kuskit näkivät vaikka jouduinkin pyöräilemään liikenteen seassa.

Eilen sain puhelinsoiton juuri ennen salille lähtöä. Saan lauantaina vieraita. Tänään siis aloitetaan siivoaminen. Meinaan tehdä sellaisen perussiivoamisen, kun toinen vieras on uusi vieras (olen tavannut tytön aiemmin) ja hän on kerrosemäntä :) joka kuulemma kiillottaa kaikki hanat joka kerta :D Minä "hyperventiloin" puhelimessa kun kaverini ilmoitti että tämä tyttö haluaa tulla mulle kylään :) Kaverini oli ihan kauhuissaan, kun kerroin, että nyt pitää ottaa Ajaxit ja räjäyttää liat pois samoin Spick & Span... Kerroin että kiusasin häntä, mutta pakko jotain huushollille on tehtävä. Nämä lyhyet viikot, lomat ja kotoa poissaolot näkyvät. Asuntoni on pieni ja jos joku juttu on vähän vinksallaan niin sitten näyttää siltä, että koko asunnossa on käynyt hurrikaani. Tänään siis matot mattotelineelle ja kunnon tamppaus, lattioiden pyyhintä, tuuletus ja loppuviikon voi viilailla pikkujuttuja kohdilleen ja kiilottaa ne hanat ;-) Mikrokuituliina varmaan pitää käydä ostamassa. Duussi jos on hyviä neuvoja niin niitä otetaan vastaan ;-) . Anttilasta voisi hakea vaikka niitä muovilaatikoita ja laittaa talvivaatteet sinne ja eteisen yläkomeroon... Oliskohan se hyvä juttu... naulakkoon tulisi ainakin tilaa. Kirjahylly pitää järjestää... se aina jotenkin rempsahtaa :D, pölyt muista pyyhkiä ja sitten se pieni kolo alkaakin olla kunnossa :D

Keskiviikkoa lukijat.