Hyvää vappua lukijat!

Takaisin koneen ääressä ollaan. Viikonloppu meni hyvin vaikka vähän tänään kohelsin ja rikoin äidin lasisen kynttilänjalan. Perjantaina ruuhka oli melkoinen ja lisäsi hieman ajoaikaa, mutta minulla oli poppikone kympillä ja lauleskelin radion mukana :) se on minun harrastus se.

Isä oli huomannut, että mökillä pakastin veteli viimeisiään joten lauantaiaamuna suuntasimme ensimmäiseksi kodinkoneliikkeeseen etsimään uutta. Äiti ja isä ostivat vielä kotiinkin uuden jääkaappi-pakastin systeemin joten tulipa sekin hoidettua samalla :D Ostosten jälkeen suuntasimme mökille pelastamaan vanhasta pakastimesta tavarat ja teimme hieman inventaariota. Uusi pakastin olisi pienempi joten kaikki ei mahtuisi uuteen. Hirvenlihapala tuotiin kotiin ja äiti teki siitä ruokaa myöhemmin.

Sunnuntaiaamu aloitettiin kotipakastimen inventaariolla. Kompostitavaraa löytyi, mutta suurimmaksi osaksi pakastin oli täynnä marjoja ja sieniä. Äiti päätti keitellä mökillä mehua marjoista, kun minä ja isä teimme puutarhahommia. Isä haravoitsi ja minä leikkasin saniaisen (kotkan siipi) rankut kompostiin. Nepä vasta pölisivät. Siinä touhutessa kuului yläpuolelta outoa ääntä. Ääni osottautui 3 joutseneksi jotka lensivät suoraan yläpuolelta. Harmikseni kamerani oli sisällä ja joutsenet tyytyivät vain yhteen ylilentoon.

Tässä kuitenkin hieman kuvasatoa:
74544.jpg Yritin laiturilta saada kuvaa joutsenista järven toiselta rannalta, mutta zoomi ei riittänyt. Otin siis kuvan kevät jäästä.

74542.jpg Ensimmäiset kevään merkit löytyivät kaivon lähistöltä.

74543.jpg Kaisla oli kaunista kevät jäätä vasten.