Huomenta,

Ja torstaita. Nyt muistin laittaa oikean varmuusnauhan serveriin :) joten pääsimme takaisin oikeisiin kuoseihin sielläkin.

Tänään pyöräilin varovasti. Koko ajan oli anturat kuulolla ja vilkuiluakin oli ettei samanlaista törmäystä tule. Näköjään pyörätie jatkuu pikkupätkän kolaripaikalta eteenpäin; olin siis väärässä, että se loppui tähän risteyskohtaan. Vieläkin on hieman huono omatunto tuosta eilisestä kolarista. Olisiko hätäinen käden näyttäminen estänyt rytinän. Huomio oli kuitenkin kiinnittynyt jalankulkijoihin ja heidän liikkeisiin edessä. Molemmat kädet olivat omilla jarruilla (käsijarrut nimittäin). Itse olen huomannut, että kaikkein parasta on liikenteen seuraaminen ja ennakointi.

Purnukka=Koti on nyt siivousprojektissa. Matot on puisteltu, lattiat pyyhitty ja vessan lattia kuurattu harjan kanssa, samoin pönttö ja amme. Hyllyt tänään järjestykseen vessassa; peilin ja lavuaarin pesu niin se on kondiksessa. Keittiösyvennys seuraavaksi työn alle. Kaakelit pyyhittynä ja hella pestynä niin se on jees ja sitten tämän ainokaisen huoneen kimppuun ja se kuntoon :)

Auringonpaisteista torstaita. Kiitos tsempistä ootte Hipejä kaikki :D