Aurinko paistelee ulkona. Aamulla kieltämättä tuli ensimmäisenä paniikki, että olen nukkunut pommiin kun aurinko paistaa niin komeasti.

Ajatus ei nyt oikein luista... Kahvi on vasta tippumassa. Jotain oli mielen päällä, että kirjoitanpa tänne, mutta enpä muista juuri nyt :D mitä se oli. Varmastikaan ei mitään tärkeää.

Kivaa keskiviikkoa kävijä.
***

Käytin Pepen pesussa. Ikinä en ollut tässä paikassa käyttänyt Pepeä. Johan oli taas systeemi. Sain lapun kouraan kassalla jossa oli numerosarja joka piti syöttää koneeseen. Ennen kuin aloin syöttämään numeroa koneeseen ihmettelin miksi se tallin ovi ei nouse... ei noussut ennen kuin naputtelin numeron koneeseen... Oli niin blondi hetki kun pyörin kuin pieru nahkahousuissa etsimässä oven avausta... Kunnes tajusin kokeilla, että kun naputan tän numeron tohon niin johan ovi aukes... Autossa piti istua sisällä pesun aikana... Siinä tahtoo tulla paniikki... Vettä tulee paineella joka puolelta, harjat pyörii ymärillä ja auto heiluu. Joka paikassa luki, että autosta ei saa missään nimessä poistua ja jos pesu keskeytyy jostain syystä niin pitää odotella autossa. Luojan kiitos olivat laittaneet puhelinnumerot seinälle mihin soittaa... Tuskin siellä tiirailevat, että miten pesu edistyy... Eihän mulle siellä pesussa mitenkään käynyt, kaikki meni hyvin, mutta mieli alkoi maalaamaan piruja seinille :D mitä jos... Kunnialla selvittiin.

No nyt on Pepe puhdas. Se reppana oli ihan siitepölyssä ja linnut oli käyttänyt maalitauluna... Joskus olen ihmetellyt, että miten ne linnut osuu auton sivuoviin sinne lasin alle... Ilmeisesti lentävät kylkimyyrää ja tähtäävät ja kamala valkea läntti on sivussa.