Töissä radio pitää seuraa. Puolitoista vuotta olen kuunnellut nyt YleQ kanavaa (mitenkäs se oli profiloitu... nuorille aikuisille) ja olen tykästynyt ohjelmatarjontaan... tosin puheohjelman pätkä klo 14 - 15 saattaa joskus olla hieman "tylsä" mutta muutoin kanavalta tulee aivan ihanaa musiikkia... Uutta ja vanhaa musiikkia pitkin päivää ja mitään kappaletta ei soiteta puhki. Tänään lehdessä luki että YleQ loppuu tämän vuoden loppuun mennessä, samoin sanoivat aamu-uutisissa... Kukas nyt päivääni piristää töissä :( Pitää siis etsiä uusi radiokanava.

Mutta nyt alkaa tulla kiire... Aamupala syömättä ja töihinkin pitäis ehtiä jossain välissä :D
*** lisäys

Aamupalaa syödessä sanoivat, että siirtävät YleQ suosituimmat ohjelmat YleX:lle ja Radio Suomelle. Ajattelin, että kun autossa kuuntelen sävelradiota (ihanaa lapsuusajan musiikkia soittavat) niin eihän tässä mitään hätää ole. No tänään autoillessa kuuntelin Sävelradiota ja siellä puhuivat, että keräävät adressia, että saisivat jatkaa... Kaikki mun suosikit on nyt uhan alla. Enhän minä uskalla hehkuttaa mitään hyvää asemaa kun se katoaa siinä samassa.

Digiboksi toi uusia kanavia, mutta vielä en ole löytänyt YleTeeman ja Yle24 (joka tämäkin muutuu tuli joku ajankohtaisohjelma eli näyttää suorana kaikki konsertit, pelit yms) ohjelmatarjontaa. YleTeemalla pyörii mielenkiintoisia dokumentteja, mutta aina unohdan ne. Pitäis varmaan ostaa joku tv lehti ja sitä kautta katsella tarjontaa... jotain varmasti löytyisi sitä kautta.