Kuten ounastelin, töissä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Suurin osa asiakaista lomalla ja toimistostakin suurin osa on vielä lomalla. No olenpahan saanut rauhassa orientoitua töihin :D Onneksi oli aamusta aikainen ja kerkisin plärätä kesken jääneet jutut ja klo 8 jälkeen tuli puhelu jossa oli heti pähkinää mulle, mutta muistin nähneeni paperit ja sain asian selvitettyä :D On siitä hyötyä, että on ajoissa paikassa kuin paikassa.

Unohdinkin kirjoittaa, että maailmassa on enkeleitä. Kummipoikani kanssa teimme kesäreissun ja hauskaa oli. Tulimme kaupunkiin ihmettelemään kaupungin menoa ja teimme kaikkea hauskaa :D illalla kotiin mentäessä poikkesimme kaupassa hakemassa seuraavan päivän ruuan. Annoin matkakortin kummipojalle ja vannotin, että hän pitää siitä hyvää huolta, koska itselläni oli kauppakassista huolehtiminen oman kassini lisäksi. Näin, että kummipoika laittoi kortin ostamansa legolaatikon kassiin. Aamulla korttia ei löydy mistään. Sanoin, että näin, että hän laittoi kortin kassiin ja etsimme kämpän lattialta korttia, mutta laihoin tuloksin... korttia ei löydy mistään. Hieman minua harmitti, mutta sanoin kummipojalleni, että se oli puhdas vahinko, että se hukkui. Näin, että hänkin on harmissaan. Lähdemme hissillä alakertaan ja joku enkeli oli nostanut kortin hissin edessä olevalle patterille. En muistanut, että kummipoikani kaivoi legolaatikon kassista hissiä odottaessa ja kortti oli silloin pudonnut lattialle. Joku ihana enkeli oli nostanut kortin näkyviin ja lomamme oli pelastettu. Elimme herroiksi ja matkasimme julkisilla koko päivän :D Enkelille siis kiitos.

Minulla on toinen enkelikokemus; kummipojan kanssa tapahtui tämäkin pari vuotta sitten. Olimme elokuviin menossa. Jonotamme lippuluukulle kun viereen tulee nainen joka kysyy olemmeko menossa elokuviin. Sanoin, että olemme. Hän kaivaa taskustaan kaksi yrityslippua ja kertoo, että ne menevät tänään vanhaksi ja hän haluaisi antaa liput meille. Katson lippuja ja naista. Olen varmaan aika hölmistyneen näköinen. Kiitän ja niiaan ja itku on lähellä. Puhun kummipojan kanssa enkeleistä. Hänkin muistaa tuon naisen ja hänestä puhutaan aina välillä. Kiitos siis sinulle enkeli elokuvalipuista. Sait todella hyvän mielen pitkäksi aikaa ja vain tuolla, että ilmestyit jostain viereeni ja tarjosit lippuja. Toivottavasti joskus voin itse toimia enkelinä tuoden hyvää mieltä jollekin.

Pyöräni huollatin kotiseudulla. Maksoin 30 euroa korjauksesta... kun täällä se olisi ollut 80 tai 85 euroa. Säästin siis bensarahat :D Enkeleitä oli myös sielläkin :D

Jospas taas kävisin papereita läpi :D

Enkeleitä sinun päivääsi toivottelee Sukulaissielu