Perjantai-iltana lähdin ajelemaan itärajan suuntaan. Menin tapaamaan lapsuudenystävää. Lähtö vähän jännitti, kun mietin, että osaanko perille, mutta matkahan meni hyvin ja nopeaan. 5 km ennen määränpäätä soittelin, että nyt olen tässä. Voitko tulla kaupalle vastaan niin en eksy kaupungissa väärille kaduille. Ystäväni tuli Valtsun kulmalle ja ohjasi siitä sitten perille.

Hän oli tehnyt iltaruuan valmiiksi; tonnikala-feta salaattia ja patonkia. Hyvää oli ja samalla vaihdettiin kuulumisia. Siinä pöydän ääressä meni useampi tovi jutellessa. Hänen asuntonsa oli aivan ihana. Valoisa ja hyvässä kunnossa.

Ilta meni kuulumisia vahdettaessa. Lauantaille suunnittelimme, että lähdemme Kotkan meripäiville ja niin teimme :D Aamupalan jälkeen auton nokka suuntasi kohti Kotkaa.

137298.jpg

137299.jpg

Päivä oli hieno ja porukkaakin oli. Ostettiin hyviä perunoita ja metsästettiin kahvilaa. Kumma juttu, että kaikki kahvilat laittoivat ovet kiinni klo 13 tai klo 14 ja nyt kaupungissa oli potenttiaalista kahvinjuojaa :D. Sivukaduilta löysimme mukavan pikkukahvilan, joka oli vielä auki. Itse otin ison lasin jääteetä ja tomaatti-mozzarella sämpylän.

Kotimatka meni sutjakkaan.137300.jpg eli tätä tietä jos jatkaisi niin voisi vaikka löytää itsensä Pietarista. Jylppy oli myös hauska paikannimi. Muistaakseni Tampereella oli Jylppy-niminen toimittaja, joka toimitti tampere-kielisiä uutisia. Kaverin nimeä en nyt muista.

Lottokin tehtiin puoliksi... jos se 4 miljoona euroa tulisi meille... ei tullut, mutta mukavia haaveita mitä rahalla tekisimme jos voittaisimme löytyi kyllä.

Illalla virittelimme grillin ja grillasimme järjettömän kokoiset pihvit... Niitä syötiin sitten uusien perunoiden kanssa pitkään ja hartaasti. Sellainen syöminen sai meidät lakooniseen tilaan ja ilta meni telkkua tuijottaessa ja yrittämättä nukahtaa.

Eilen oli mukavan rauhallinen tunnelma. Kävimme aamupäiväkävelyllä katselemassa paikkoja. Harmi, että kamerani akku hyytyi heti aamusta ja kuvien ottaminen jäi. No mukavia muistoja on sitäkin enemmän. Kamala matkakuume on päällä! Onhan se kiva matkata kotiSuomessa, mutta nyt kyllä tekisi mieleni johonkin kauas... uusia kulttureita ja uusia maisemia. Lomat menneet. Pitäisiköhän sitä alkaa säästämään, jos vaikka ensi kesänä repäisis jonkun reissun.

Nyt takaisin arjessa.