Tinka oli löytänyt sisustuskaupasta kirjaimia ja tarjosi yhtä minulle. Pienen pähkäilyn ja tuumimisen jälkeen suostuin :D joten minä sain U-kirjaimen. Pienen pohdinnan jälkeen tavaraa alkoi pulputtamaan oikein urakalla.

Uimamaisteri/Uinti/Uiminen; Pienestä pitäen olen pitänyt uimisesta. Vanhemmat kutsuivat minua uimamaisteriksi, koska viihdyin vedessä. Uimisesta on hyviä ja huonoja muistoja. 5-vanhana olimme perheinemme uimassa Outokummussa uimarannalla. Pienen vonkumisen jälkeen sain mennä laskemaan liukumäestä, mutta mitenkäs siinä kävikään. Liukumäessä oli pieni hyppyri ja heitti Sukulaissielun selälleen veteen. Suuntavaisto oli hukassa. En tiennyt missä oli pohja ja missä veden pinta. Luojan kiitos isä oli haukkana rannalla ja isä pinkoi lyhyen matkan ennätyksen ja pelasti Sukulaissielun vedestä. Isä oli julmetun vihainen ja huusi, että nyt ei sitten uida enää. Minä itkin; säikähdyksestä ja siitä, että isä huutaa. Isä oli vain niin kovin huolissaan; tulee aina ulos huutona. Hipi-iskä! Tänä kesänä tosin uin vain kerran kesälomalla; mökkijärvessä.

Ukkonen; Sukulaissielu rakastaa ukkosta. Saatan seistä ikkunassa katselemassa ukonilmaa. Tunnen suurta kunnioitusta luonnonvoimia kohtaan. Äitini pelkää ukonilmaa ja yleensä hän meneekin nukkumaan ukkosella. Mummoni pelkäsi myös ukkosta. Hän istui mökin kuistilla kumpparit jalassa ukkosella tai "pakeni" autoon.

ULA-aallot; Töissä radio kertoo minulle uutiset ja soittaa musiikkia. Pitää monesti seuraa.

Ulkofile/Uuni; Ulkofileestä saa hyvää ruokaa ja ulkofile on pikkuisen halvempaa kuin sisäfile. Uuniruuat ovat muutoinkin hyviä, tosin näin kesällä uuni tuppaa lämmittämään purnukan hieman liian kuumaksi, mutta mikään ei voita talvipäivänä esim perunasoselaatikkoa ja etikkaisia säilykkeitä (hillosipuleita ja etikkapunajuuria tai pikkelsiä).

Ulkoilu/Ulkosalla/Ulkotyöt; Kun ulkona on hyvä ilma Sukulaissielu nauttii ulkona olosta. Mökillä etenkin on monesti kaikenlaista puuhaa mm. puiden pienintää ja pinoamista, haravointia ja monta muuta projektia. Päivä sujahtaa iltaan hyvinkin nopeasti.

Ulkomaanmatka; Sukulaissielulla on kova matkakuume, kaukokaipuu. Ehkäpä joku ulkomaanmatka otetaan seuraavalle pidemmälle lomalle.

Uni; Kesälomalla tuli otettua päikkäreitä. Pidin välillä oikein keski-eurooppalaista siestaa. Nukun kovin kevyesti, joten isommat kolinat herättelee aina silloin tällöin. Joskus on uni kadoksissa. Seuraava päivä on kovin takkuinen huonosti nukutun yön jälkeen. Parhaiten uni maistuu mökillä viileässä. Kesällä tarvitsen unta n. 6 tuntia. Talvella unen tarve on suurempi.

Ulista; Välillä Sukulaissielun pitää puhdistaa sieuluaan ja itkeä oikein kunnolla. Kyyneleet ja mielen herkäksi saa surullinen elokuva, kaunis musiikki yms. Pienen puhdistavan itkun jälkeen olo on kevyt.

Urut; Kauneimissa joululauluissa mielen kovin herkäksi saa urkumusiikki. Onneksi en ole yksin tämän kanssa. Muutaman muunkin henkilön silmäkulma kostui kirkossa. Onneksi olin muistanut ottaa nenäliinoja mukaan.

Ujo; Saatan ehkä jonkun mielestä olla hieman ujo. Tarkkailen yleensä hetken taustalta. Sitten minusta tuleekin varsinainen pölpötin.

Jos haluat jatkaa, kommentoi tähän entryyn ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.