No yksin tuli kyllä tänään poljettua töihin, mutta soi tuo laulu päässä. Siinä pyöräillessä mieleen pompsahtelee kummia asioita... Mietintöjä. Aika monesti mietin, että mitäpä tänään kirjoittaisin blogiini.

Tänään harmitti taas kerran lasin sirut. Joku oli rikkonut kaljapullon kadulle. Mietin siinä, että toivottavasti ei ole koiran tassussa, sillä vieressä on koirapuisto tai kenenkään pyörän kumi ei hajoa.

Ylämäessä ohi kiihdytteli traktori... No alamäessä sain traktorin kiinni, mutta traktori kerkesi kaartaa pyörätielle ennen minua. Pyörätie on hiekkatietä, joten traktori pöllytti kuivaa hiekkaa niin, että en tahtonut nähdä mitään. Pakko oli hidastaa tahtia. Seurasin traktoria hyvän matkan päästä ja yhdessä kohdassa alkoi hymyilyttämään, kun vastaan tuli nainen pyörällä ja traktori ajoi sivuun antaen pyöräilijälle tietä, mutta nainen mulkaisi kuskia tyyliin "Sinun ei pitäisi ajella täällä ollenkaan!"

Työmatkani sujui tänään hieman hitaammin kuin tavallisesti tuon traktorin takia. No se ei haittaa nimittäin lähden aina hyvissä ajoin töihin, jos jotain yllättävää tulee niin en ole myöhässä ainakaan kovin pahasti. Yleensä olen sellaiset 20 - 30 min ennen työpäivän alkua töissä. Hiksa siinä kuitenkin tuli. Tässä olen nyt tasannut sitä.

Eilen illalla sain vietyä kaksi paperikassillista lehtiä kierrätykseen. Ovat kasaantuneet koko kesältä pöydille. Eilen otin niskasti kiinni ja kävin paperit läpi :). Siinä lehtiä plärätessä jäi ruuan laitto. Illalla piti myös käydä salilla joten ruokaa aloin laittamaan vasta sen jälkeen. Sain ystävältä puhelun ja tämän maraton puhelun aikana ruuan laitto viivästyi joten perunoita aloin keittelemään vasta kymmenen jäljestä :D Nyt on sitten uudet perunat keitetty ja tälle päivälle otettu evääksi mukaan. Perunoiden kanssa on Herkun soijarouhe-chilikastiketta. Kaupasta olin ostanut viinirypäleitä ja illalla ajattelin syödä subin elokuvaa katsellen. Rypäleet eivät olleetkaan hyviä... Joku outo sivumaku niissä oli. Pesin ne uudelleen, mutta sekään ei auttanut asiaa.

Mitäpä muuta... tavallisia, arkisia asiota tässä pyörittelen. Länsirintamalta ei siis mitään uutta.