Huomenta,

Eilen tuli rauhoittava viesti ystävältä. Asia ei ollut niin vakava kuin ensin kuulosti. Helpotti kovin kuulla, että hän voi nyt hyvin. Ihanaa oli lukea, että Vintti oli tavannut ystävänsä ja saanut jutella ystävänsä kanssa.

Eilen illalla en päässytkään vuodatukseen. Olisko ollut nurin? Joten laitoin koneen säppiin ja yritin katsella Tehistä, mutta nuo Afrikka jaksot ovat jotenkin irrallisia, joten otin digiboksin kovalevyltä Amorin apulaisen katsottavaksi. Sopivaa iltahömppää. Pakko oli katsoa myös Kinkkuelämää (=Sinkkuelämää). Olisi ehkä pitänyt laittaa telkki säppiin kymmeneltä, mutta kun oli kuumaa ja lämmintä niin otettiin vähän ekstravalvomista :D

Tinka oli laittanut aamusta haastetta minulle. Tuota pitää miettiä ja vastailenkin kun "printteri" on jauhanut vastaukset valmiiksi. Itsellänikin on vähän samat aatokset kuin Tinkalla; luen paljon, mutta mullistavia kokemuksia ei ehkä niinkään ole, mutta mietitään. Kyllä sieltä jotain pulpahtelee jo nyt mieleen.

Olikohan vielä jotain sydämellä. Niinhän mulle usein käy, että kirjoittelen ja olen mielestäni kirjoittanut kaikki niin hetken päästä putkahtelee taas uusia ajatuksia :D mitkä ajattelin kirjata.

Matkakuume vaivaa. Pidempää lomaa ei tällä hetkellä ole näkyvissä. Tarkistin tässä, että itsenäisyyspäiväkin sattuu keskelle viikkoa joten esim. pidennettyä viikonloppua ei tule; Harmi. No jonkun pikku pyrähdyksen voisi tietysti tehdä... talvilomaa on viikko, mutta se on yleensä ollut minulla kevät-talvella.

Aurinkoista perjantaita. Viikonloppua odotellessa.

Edit 9:52; Tulipa mieleeni :D niin kuin arvelinkin. Eilen kaupasta kotiutuksessa rappukäytävään tuli samaan aikaa Äiti kahden kaksospojan kanssa. Pojat olivat iältään n 10-vuotiaita ja herran jestas sitä metakan määrää. Toinen poika juoksi raput ylös ja toinen jäi äidin kanssa alhaalle odottamaan hissiä. (Itse päädyin kipuamaan rappuja ylös... Meteli oli niin hirveä) Hissiä odottaessa tämä toinen poika keksi, että hänhän vetäsee serenaadin. Laulu kaikui rappukäytävässä. Äiti yritti hyssytellä, mutta kun ei auttanut niin kuulin, että äitikin alkoi laulamaan poikansa kanssa! Toinen poika juoksi raput ylös, renkutti ovikelloa ja isäntä tuli kalsareillaan avaan ovea. Satuin juuri samalla siihen tasanteelle. Metakka vaimeni kun ovi sulkeutui.