Huomenta,

Viikonloppuna oli ystävän polttarit. Ensin olin hieman vastahankaan; menenkö koko juhliin. Koko viime viikon arvoin ja mietin ja pohdin. Tiesin, että porukka ei ole iso ja tiesin, että morsian oli itse sanonut ketkä haluaa polttareihin, joten se oli kunnia-asia. Juteltua isän kanssa päätin kaivaa sosiaalisuuden nappini jostain ja päätin kääntää sen niin, että otetaan tämä seikkailumielellä ja pidetään hauskaa.

Polttarit olivat siistit ja mitään nolausjuttuja ei ollut; olivat morsiammen näköiset. Koko päivähän siinä meni ja iltarientoihin en enää osallistunut.

Mökillä oli kivaa. Mökki oli ihanan viileä ja ikkunasta kuului vain luonnon ääniä ja silloin tällöin auto ohitti mökkitien. Edellisen yön nukuin kuin tukki. Viime yöstä ei voi sanoa samaa. Purnukka on kuuma ja heräilin melko useasti. Nukuin varmaan sellaiset 5 tuntia. Illalla oli aivan pakko väijyä Okna; siinäpä aivan oivallista venäläistä verbaaliviihdettä. Show'ssa tapahtuu aina jotain ja yleensä kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Kohta voi laittaa kahvinkeittimen pulputtamaan... Uuuh. Kuuntelin juuri, että tänään lämpötila saattaa kohota lähelle +30 astetta.

Mukavaa maanantaita.