Huomenta,

Eilinen ilta hivahti vauhdilla. Töiden jälkeen suuntasin pyöräni kohti keskustaa. Päätin, että haenpa hiusväriä ja värjään tukkani pitkästä aikaa :D jotain kivaa piristystä ja viikonloppuna jo pyörittelin ranskalaisen manikyyripakkausta ja eilen se lähti mukaan. Sitten vielä piti ostaa valokynä; tummat silmänaluset piiloon pitää saada.

Kotiin pyöräillessä katselin, että taivaalle kasaantuu tummia pilviä, mutta kuivana pääsin kotiin. Äkkiä ruokaa ja sitten lukemaan väripaketin ohjeita ja väriä päähän. Lyhyt tukkaisena sitä väriä jää aina yli. Olisin tietenkin voinut jakaa värin ja tehdä toisen puolen vaikka myöhemmin... Noh läträsin sen värin kanssa kunnolla. Tukasta tuli hieno vaikka itse sanonkin :D

Sitten äkkiä tiskit pois ja salille jumppaan. Sieltä kun palasin aloin askartelemaan kynsien parissa. Laitoin mukana tulleet tarranauhat kynsiin ja lakkasin valkoisella ja annoin kuivaa. Tarrat pois ja väritön lakka päälle. Etusormiin ja peukaloihin en ole tyytyväinen. Valkoinen on mennyt kurttuun. Jospas me tänään äidin kanssa hömppäillään ja äiti auttaa lakkaamaan nuo kynnet uudelleen :)

Muistin laittaa kameran akun lataukseen. Se on nyt valmiina huomista varten.

Illalla kasasin muutamat tavarat viikonlopun reissua varten kassiin. Lähden siis seikkailemaan, mutta palailen sunnuntaina maisemiin. Mukavaa perjantaita ja viikonloppua lukija.