Huomenta,

Taas pyöräillessä risteili monenmoista ajatusta, mutta jotain sellaista, josta saisin yhtenäisen kirjoituksen ja ajatuksen kirjatuksi ei ollut. Mietin monia asioita.

Eilisestä saakka on Vintin kirjoitus mietityttänyt; tuo onnellisuus, elämä. Olenko onnellinen? Hmm... Tietyllä tasolla asiat ovat hyvin, mutta monta asiaa ja unelmaa olen joutunut matkan varrella muuttamaan tai vaihtamaan toiseen. Jos menisin lukioaikaisilla haaveilla olisin nyt lastentarhanopettaja, naimisissa ja pari lasta, mutta elämällä oli muita suunnitelmia. Tuo lastentarhanopettaja unelma oli mukana pitkään. Neljä vuotta yritin vaikka mitä, että pääsisin opiskelemaan kyseiseen ammattiin, mutta aina se jäi jostain pisteestä kiinni. Olen ollut keskiverto oppilas. Päästäksesi pääsykokeisiin piti olla jos monenlaista pistettä. Asuin pienellä paikkakunnalla, joten musiikkiopinnot olivat kansalaisopistosta. Niitä ei pisteisiin laskettu; niin ymmärsin.Hankin työkokemusta lasten hoidosta olemalla lastenhoitaja. Yritin vaikka mitä, mutta aina se jäi pisteestä tai puolikkaasta kiinni. Lopulta se unelma oli haudattava. Etsin uudet unelmat ja uudet tavoitteet.

Tämän hetkisestä tilanteesta voisin sanoa, että olen jossain välimaastossa... Jossain on jotain vielä parempaa ja sitä kohdin tässä mennään hitaasti mutta varmasti.

****

Viikonloppuna sain oppia virkkaukseen, mutta virkkuukoukku ei ole ystäväni. Sunnuntai-iltana oli ihan pakko kokeilla, että onnistuisiko virkkaaminen, mutta eihän siitä mitään tullut. Pitää pysyä kutomisessa. Pitää vielä katsoa, jos jostain saisin apua alkuun, mutta sunnuntain kokeilu oli katastrofi. Ensin ajattelin, että kyllähän se tästä, mutta sitten se koukku meni langan läpi ja tuli vain söhröä. Pitää vain ihailla Matosen mötköjä.

Ensimmäinen villasukka on jo valmis ja toisen vartta aloitettu. Hiljaa mutta varmasti valmistuu sekin.

****

Liikenteessä minua on alkanut pelottamaan niiden ihmisten puolesta, jotka kuuntelevat musiikkia pyöräillessä. Itse olen huomannut, että kuulo on pelastanut monelta vaaratilanteelta. Kellon kilkatukset menevät kuuroille korville, musiikkiin keskittyminen vie huomion liikenteen seuraamiselta. Kävellessä ja lenkkeilessä vauhti ei ole kova ja reunassa iPodin yms kanssa painaessa se ei haittaa/häiritse.

****

Syksy alkaa tuntua. Kohta on kaivettava hanskat esiin. Aamut ovat jo melko kylmät. Muutama pyöräilijä on tullut hanskat/tumput kädessä vastaan.

****

Mukavaa tiistaita.