Huomenta,

Tänä aamuna olen korjannut hissiä. Tosin unohdin painaa yhtä nappia, jotta hissi lähtisi liikkeelle. Tämä tuli vasta mieleen kun olin jo pyöräilemässä töihin. Meidän rapun hissi on renkannut toista vuotta ja hissiyhtiö ei saa sitä kuntoon. Olemme olleet neuvokkaita asukkaita ja keksineet kuinka hissin voi korjata itse.

Aamulla rapussa tapasin naapurin sedän. Setä oli tainnut juuri herätä kun tukka oli vähän pystyssä ja silmät sikkurassa. Kyseli, että tuleeko minulle lehti. Sanoin, että vain viikonloppuisin. Setä ei ollut saanut aamun lehteä ja ilmeisesti aamu ei ollut lähtenyt käyntiin.

Tänään pitäisi laittaa taas kämppä kuntoon kun töistä kotiudun. Matot ulos ja tampata, lattiat pyyhkiä ja matot takaisin. Ai niin ja pyykkitupa pitää varata.

Aamusta oli kirpeä ilma. Syksy tuntui aivan selvästi. Oli melkein kylmä polkea. No perille päästyä hiksa lensi.

Muista tarkistaa limonviikunan tila. Reppana sai vähän turpiinsa tänä kuumana kesänä. On pudottanut lehtiään ja on muutenkin vähän rankku. Kokeilin äidin kikkaa. Annoin Limolle asperin-vettä (puolikas asperin ja 3 litraa vettä) ja nostin kukan takaisin ikkunalle. Epäilen valonpuutosta.

Voi taas on niin paljon asioita päässä ja mielessä, mutta yhtään järkevää juttua en tunnu saavan valmiiksi.

Mukavaa perjantaita ja syyskuuta.