Huomenta,

Olipa rapsakka keli aamulla pyöräillä. Teki hyvää unisille silmille, kun pääsi ulkoilemaan ja ilman hiksaa meni tämä aamu. Pakkasella ilma ei ollut, mutta hanskat oli oltava kädessä. Kohta on kaivettava pipokin esiin. Ilmat kun pysyisivät tällaisina niin pyöräilyä voisi jatkaa pitkäänkin. Voi kun tuo aurinkokin pysyisi tuolla kohden, mutta vääjäämättä pimeä aika vie voiton valolta. Toivotaan siis hyviä syksykelejä.

Pimeydessä on jotain voimallista, jota on aika ajoin vaikea kestää. Huomaan, että aamut alkavat olla aika tahmeita. Tahdon talviunille. Nukkua tämän pimeän yli. Olen kevään ja kesän lapsi. Energia ja motivaatio kasvaa valon myötä. Kuukausi sitten mietin aloittavani venäjän aktivoinnin työväenopistossa, mutta eilen kun olisi ollut ensimmäinen tunti oli motivaatio kadoksissa (tosin en ole edes ilmottautunut) eli en edes soittanut ja kysynyt, että pääsiskö mukaan. Ajattelinkin, että jospa käyn katsomassa kirjaston tarjonnan tuolta osin ja opiskelen itsekseni nyt näin alkuun. Voisin vähän aktivoida muitakin kieliä, jotka ovat olleet horroksessa. Yle Teemalta tulee hyvin kieliohjelmia alkuillasta, joten eiköhän se aktivointi tapahdu salakavalasti minun huomaamatta.

Kuntosalin olen päättänyt pitää ohjelmassa. Eilen olin rättipoikki väsynyt, mutta raahasin itseni salille. Ensimmäiset liikkeet olivat melkein tuskaa, mutta hetken vemputtelun jälkeen olo alkoi tuntua hyvältä ja mukavalta. Endorfiinit lähtivät liikenteeseen. Vintin neuvoa toteutin hiukan eilen ja salin jälkeen laukkasin kauppaan ja jätskialtaasta hain Domino-jäätelön ja karkkihyllyltä lähti PantteriMix pussi. Salilla vielä mietin noita ostoksia; endorfiinit melkein veivät voiton ja melkein käännyin kotiin kulkematta kaupan kautta.

Minä haluaisin alkaa Lehmäbaletin, mutta tämän lajin gurun tunnit taitavat olla jo täynnä ja että pääsisit opiskelemaan Lehmäbalettia taitaisin tarvita erikoisaudienssin. Toivon, että lehmäbaletin ohjeet ilmaantuisivat vaikka nettiin niin voisin opetella alkeita kotona omaan tahtiin. Lehmäbaletti kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Marika on nyt ihan aitiopaikalla tämän lajin seurannassa. Aivan ihania ipsuja! Oliskohan Lehmäbaletista kaamosväsymyksen kaatajaksi? Uskon, että saattaisi olla hyvä lääke.

Rapsakkaa syyskuun perjantaita teille kaikille.