Kummipoika kävi siskonsa kanssa kylässä. Minun jääkaappimagneetit saavuttivat suuren suosion. Jääkaapin edestä kuului remakkaa naurun rätkätystä kun ipsut keksivät runoja. Parhaimpia ovat seuraavat
Herkku on moderni
Tapa minun kuuman rokea jääkaappi
Kuka on tuo tanssiva idiootti?
Nuo jääkaappimagneetit ovat suuri hitti. Keväällä tyttöjen kanssa oli oikein aivoriihi kun runoiltiin. Kova naurunrätkätys täytti tämän purnukan.

Kävin tänään salilla vetämässä rääkkitreenin; verta, hikeä ja kyyneleitä. No ei ihan, mutta äärirajoilla mentiin. Ei ehkä kaikkein paras vaihtoehto (aerobinenhan olisi se paras vaihtoehto). Sydän hakkasi hulluna välillä. Toivottavasti en riehunut liikaa. Nukkumatti saisi tänä iltana tulla ja vetäistä nuijanukutuksen. Tarvitsen unta. Pitää nukkumaanmentäessä pitää itsesuggestio. Rauhallinen musiikki voisi auttaa. Katsotaan kuinka käy. Peukut ylhäällä hyvän unen puolesta.

Tänään yllätyin. Rappukäytävään kuului jostain asunnosta oopperalaulua. Onko tähän muuttanut laulunope vai tuleva laulaja? Skaaloja vedettiin hartaasti. Kauniisti lauloi ei siinä mitään. Minun ilme oli kyllä ensin, että nyt kyllä kuulen väärin.

Tänään rappukäytävässä tuoksui pulla kun tulin töistä. Ihana tuoksu. Eilen haisi oudolle (hymiö)

Kotona tai siis mökillä vanhemmat olivat tehneet diasnostiikkaa meidän huopakatosta. Minähän kiipesin viimeksi katolle sirottelemaan ruokasoodaa sammalpaikkoihin. Kuulemma tehoaa ja tätä kikkaa käytetään uudemmankin kerran. Viikonloppuna on edessä työleiri (hymiö). Työlista on onneksi suht lyhyt. Ison projekti on veneen (soutuvene) nosto, pesu ja talviteloille laitto. Äiti haluaa ostoksille joten kuskin hommiakin on tiedossa. Minun pitää muistaa ostaa ne uudet talvikengät. Mun hyvinpalvelleet vaelluskengäthän on pohjasta rikki... vesi hulisee sisään. Toiset samanmoiset kun löytäisin.  Kenkämuoti on hieman outo juuri nyt. En löydä mieleisiä... mutta pitää jatkaa etsimistä.

Illanjatkot