Huomenta,

Olen selvästi käynyt ylikierroksilla. Eilinen koti-ilta teki hyvää ja täällä riittää tuota touhua aina. Tiskiä, pyykkiä, siivoamista, pölyjen pyyhintää, Limon hoitoa jne. Joten eilinen kodin kuntoon laitto teki ihan hyvää. Palkkana oli kylpy.

Illalla uni tuli kun pääsin kömpimään sänkyyn. Nukuin kuin tukki ja heräsin vain pari kertaa ja nukahdin heti uudelleen. Tunnen aina huonot yöunet kropassani. Hartiat on jumissa ja lihakset painavat normaalia enemmän.

Viikonloppua tässä odotellaan, jotta saa nukkua hieman pidempään aamulla. Se on luksusta vaikka en juuri koskaa klo 8 pidemmälle nuku paitsi jos olen ollut liesussa tai viihteellä.

Viikonloppuun vielä pari päivää. Keksisiköhän sitä jotain mukavaa viikonlopuksi. Pitäisköhän käydä tarkastamassa Ärrän DVD tarjonta... jos olis joku kiva elokuva. Tai voishan sitä mennä ihmisten ilmoille ja oikeaan elokuvaan. Viimeksi katsottu leffa oli kummipojan kanssa katsottu Ice Age 2. Hyvä raina paitsi että kamalan jonon takia meiltä meni alusta ohi varmaan viis minuuttia.

Toiveikasta torstaita. Mä yritän saada silmät auki.