Yöllä tein muuton. Parvessa oli liian kuuma nukkua. Muutin vuodesohvalle parin tunnin nukkumisen jälkeen. Se miksi on kuuma johtuu siitä, että patterissa ei ole termostaattia. Se jouduttiin ottamaan irti. Huoltomies kertoi, että usealla muullakin on jouduttu irroittamaan termostaatti (joka vaihdettiin kesällä), koska siinä on joku anturi joka on liian lähellä patteria ja luulee, että asunnossa on oikea lämpö ja naksattaa patterin kiinni. Viime talvena oli muutamana aamuna mulla +13 C lämmintä. Huoltomiehen piti tuoda termostaattisuoja jolla myös pystyy säätämään patteria, mutta sellaista ei vielä ole ilmaantunut joten patteri on täysillä. Pitänee varmaan soittaa huoltoyhtiöön taas kerran, että tuovat sen, jos vaikka yöt menisivät hieman paremmin sen jälkeen.

Aamu alkoi pyöräilyllä töihin. Olin kaukaa viisas ja otin kurapuvun (takki ja housut) mukaan. Aamulla ei satanut ja näyttikin, että päivästä olisi tullut aurinkoinen. Pyöräilyreitin varrella on lahdenpoukama jonka ohitan. Aamulla siellä oli joutsenperhe ruokailemassa; vanhemmat ja neljä poikasta (onko joutsenilla poikaset? Kai ne on). Hienoja lintuja. Viihtyvät yleensä aika hyvin siinä lahden poukamassa. Mummot kun käyvät viemässä heille leipää vaikka lintujen ruokkiminen on kielletty.

Jäppiset kettuilivat minulle töissä kun latoin kurapuvun päälle kotiin lähtiessä. "Onko siellä mukamas kylmä?" Minä en edes ensin kuullut. Sitten hokasi, että sehän on sadeasu. Sanoin, että hetki sitten tuli vettä kunnolla.

Noutaja olisi tullut pian. Nimittäin pyörätiellä ajaessa tuli vastaan iso rekka joka roiskutti kaikki vedet päälleni. Lenkkarit siinä kastu, mutta muutoin ei käynyt isompaa vahinkoa. '

Päätin pyörähtää samon tein kaupassa. Eipähän huomenna tarvi. Uuh sitä yhtä setää. Haisi vanhalle viinalle ja tuli ihan liki... Oli muutoinkin vähän pelottava. Brrr

Kotimatkalla meinasin kiljaista. Katselin jalkoihin ja katolta tippui vettä suoraan niskaan. Sain kuitenkin nielaistua kiljaisun.

Joulu on muuten oven takana. Lauantaina kaupassa huomasin että adventtikaleterit olivat jo tulleet esille.

Mukavaa maanantai-iltaa.