Hakusanakimara taas tähän:

mustana; Tää taitaa juontaa siihen, kun mietin, että pitäiskö kahvi alkaa juomaan mustana. Joskus mulla on mielikin mustana, mutta aina noustaan siitä.

ulkofile uunissa; Tämä on hyvää sunnuntairuokaa. Riippuu minkä ulkofileen pistät uuniin, mutta keittokirjassa on hyvät ajat ja jos vielä käytät lihalämpömittaria niin kyllä se siitä luonnistuu. Naudan ulkofile tarvitsee 20 - 30 minuuttia/kg. Muista jos teet possua, että porsaanliha pitää aina kypsentää kypsäksi saakka.

ei ole paha mieli; niin välillä menee näinkin. Enemmänkin hyvällä mielellä.

niin minä kerron miltä tuntuu; Egotripin kappaleesta Arvoitus. Jotenkin tämä biisi saa herkille aina välillä.

painotuotantoassistentti englanniksi; tämä on ensimmäinen hakusana joka saa minut ymmälle. Mutta olisikohan tämä vaikka Publishing production assistant?

peppi pitkätossu pc peli; Kannattaa kysyä vaikka Akateemisesta tai Suomalaisesta kirjakaupasta. Varmasti jostain löytyy.

runo tyäkaverille; Minä edelleenkin suosittelen, että ruoilet itse. Mikäs sen parempi kuin itsetekemä runo.

sydänlihas tulehdus; Äidillä oli tämä keväällä. Pelästyin tosissaan. Äidin sydänlihastulehdus parani kahdella kortisonipiikillä suoraan sydänlihakseen. Tämä saattaa tulla flunssan jälkitautina joten kannattaa parannella itsensä kuntoon ensin eikä rehkiä.

vuoden lehdenjakaja; Yksi parhaimmista sketseistä Studio Julmahuvin DVD:llä Rami Rovaniemeltä oli yksi parhaista. Ja postelJouni