Eilen minussa oli virtaa... tänään taas ei. Kai se vaan näin menee näin talvella vaikka mieluimmin olisin hieman pirteämpi. Tämä "Nukkuneen rukous" -look ei ole omiaan mulle.

Eilinen kilpailu taisi pistää adrenaliinia suoniin. Sain nimittäin pestyä pyykkiä. Varasin pyykkituvan töistä tultua ja kävin vielä illan päätteeksi salilla. Nyt kun tulin kotiin raahustin kauppaan. Verensokeri taisi olla alhaalla; olo oli aika hirveä. Ostin kotimatkalle DaCapo suklaapatukan ja natustin sen tullessa, että jaksan kävellä kotiin. Salaatin jälkeen otin potslojon soffalle ja sohvamöröt alkoivat kuiskutteleen, että laita vaan silmät kiinni, mutta suutuin ja nousin ylös. Jos minä nyt nukun niin sitten en pian nuku ensi yönä.

RN ja RM näkyy kun kirjoittaa IE kautta. Tulikettu jättää ne pois, mutta luulenpa, että se on tietokantajuttuja ja kun serveri on raksuttanut ympäri ja yhteen tullaan niin ongelmat ovat kadonneet. Minulla auttoi "kadonneiden kommenttien" löytymiseen se, että julkasin bloginin uudelleen.

Hitto; mulla on alivuokralaisia jotka ei maksa vuokraa. Pieniä kärpäsiä pyörii ympärillä. Auttaiskohan jos uhkaan mennä rautakauppaan ostaan RAIDia? Missään ei ole rupsahtaneita hedelmiä. Roskapussit on ulkona roskiksessa. Mistä noita oikein tulee.

Harrastan jälleen arvontaa. Lähdenkö salille ja tappelen hilavitkuttimista (tiistai on todella huono päivä salilla. Viime viikolla alkoi naurattaan kun laitteisiin oikein kytättiin) vai jäänkö kotiin ja olen laiska? Se kuulostaisi niin mukavalta. Joulukorttipaja on ollut lauantaista asti kiinni. Inspis on hukassa. Tosin ei mulle varmaan parane antaa paperiveistä juuri nyt. Silmät harittaa. Voisi pian olla, että ei olis sormia huomenna. Jos sitä lähtisi salille niin palkkiona olisi endorfiinit ja sauna. Nyt on vain väsy. Mennäkö vai ollako? Tullako vai lähteäkö? Potslojoonko vai reippaillako?

Naapuri varmaan aattelee, että minä räjäyttelen täällä pommeja. Pistin reipasta musiikkia soimaan (möröt pelkää) ja boombaster tärätyttää basson niin että penkki heiluu. Sunnuntaina muuten naapurissa oli remontti-Reiska kylässä. Alkoi naulaan klo 22 aikaan.

Ja juttua tulee... tajunnanvirtaa, pitäisköhän pistää jo piste tälle jorinalle.

Hui kun taas säikyttelee kone; Heitteli error viestejä. Otin tekstin talteen, kerran onnistui tallennus, mutta onnistuuko enää? Kom sii Kom saa