Työkaverin kanssa päätettiin käydä lounaalla ulkona. Lounasmatkalle sattui vähän kiipeilyäkin, kun piti oikoa ja hauskaa oli. Nauraa rätkätettiin syönnin lomassa. Työkaveri on hyvä tyyppi. Osaa vetää juttuja vakavalla naamalla joten mulla repee aina pokka kun hän laukoo. Ruoka oli todella hyvää ja olen vieläkin ihan täynnä.

Kotimatkalla meinasin alkaa flirttailemaan bussikuskin kanssa, mutta oli niin tonttu, että ei hokannut katsoa. Olisin voinut pian iskeä silmää, mutta tylsästi tuijotti eteensä.

Pitkäripasesta hain Beaujolais viiniä. Kaupasta lähti salaattiaineet; mitään tuhtia pihviä en nyt jaksa vetää, mutta joku toinen kerta sitten. Edellisissä kommenteissa ilmottauduin lautapelien pelaajaksi. Blogitapaaminen lautapelien merkeissä kuulosti mun korvaan ainakin hyvältä.

Riehuin vielä täällä purnukassakin; vaihdoin vaatteet ja roudasin matot tamppaustelineelle ja paukutin. Lattiat on pyyhitty ja nyt pikku lepo. Kohta salille ja saunaan, sitten kotiin; salaattia ja punkkua ja piknikkiä olkkarissa. Ilmottautuuko kukaan muu mukaan? Telkkarista tulee vielä Jim Carreyn leffa "Valehtelija, Valehtelija" Kuten myös huomenna ja sunnuntaina. Sunnuntaina tulee Bruce, taivaanlahja jonka näin ensimmäisen kerran Varsovassa.

Näillä siis mennään. Höpsöysvaihde edelleenkin päällä.