Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Ai tänään oli ihanaa nukkua aamusta myöhään. Köllähdin vielä hetkeksi sohvalle ja otin aamun hyvinkin rauhallisesti. Aamukahvin juotua päätin, että lähden ulkoilemaan. Ämpäri (=MP3) mukaan ja baanalle. Tekipä hyvää. Hyvää musiikkia, raitista ilmaa ja kunnon hiksalenkki rakkaassa puistossa.

Puistossa tuoksu märkä havumetsä ja oli ihan pakko juostakin vaikka se nytkin tapahtui intervalleissa, mutta en enää ole niin tukossa kuin syksymmällä. Jalat olivat paljon kevyemmät. Huomasin ajattelevani, että tämä juoksulenkki pitäisi olla melkein päivittäistä. Saisinkohan lähteä töistä juoksemaan ruokatunnilla?

Kamera oli taskussa mukana. Muutaman kuvan tulin ottaneeksi, mutta niitä täytyy vähän editoida ennen tänne laittoa.

Ämpäristä tulvi korviin Ainoan Oikean Poikabändin "Jos oisin aurinko" biisi ja minua alkoi naurattamaan. Tosin siihen vaikutti ystävän muisto laulusta "Jouluksi rahaa" jossa Juuso puhuu Smagardeista ja ehdotti joululahjaksi tatuointia; naamatatuointia. Hihittelein puseron kauluksen sisällä.

Laitanpa tähän vielä teille kertsin tuosta ihanasta kappaleesta. Juuso on niin hipi kun falsetti jää hieman vajaaksi.

"Jos oisin aurinko,
niin saisinko sua koskettaa?
Jos oisin aurinko,
ikkunastas kurkistaa?
Ja niin kuin aurinko,
varpaita sun lämmittää.
Mä oon sun aurinko
ja ihollesi kiinni jään.

Mä maata pyörittäisin
pyörittäisin
Kohdalle sun pysäyttäisin
Ilma yötä jatkuis päivä vaan."


Hyvää itsenäisyyspäivää!
289432.jpg Lippu tuulessa 289437.jpg Surullista mutta totta. Tämä oli puistossa. Salama oli pakko olla päällä. Ilman salamaa kuva tärähti niin pahasti, että oli söhröä.