Tänään ei olisi hotsittanut yhtään lähteä töihin. Onneksi on vajaa viikko niin eiköhän tää mene ja mennyt viikonloppu auttaa kummasti. Tirehtööri on "vähän" kyllästynyt hommiinsa, mutta kohta alkaa joululoma.

Kyllä; nyt on naapurilla kellot sekaisin. Tein sellaiset repäisyt, että varmaa ovat ihmeissään pitkän aikaa. Perjantaina jo basso jytkytti siihen malliin, että alakerran naapurin kattokruunu tais heilua. Meillä kun oli jortsut mun olohuoneessa. Tänä aamuna kikatin digikameran kuville. Ilmakitaran soittoa, ilmarumpujen soittoa, fiilistelyä kympillä.

Lauantaina oli aivan huippua. Polvi kesti hyvin lauantain joraamiset. Tukiside rules ilmeisesti tästä eteenkin päin. Yökerhossa meillä oli "Tunnista Biisi" kilpailu. On tanssittu Haddawayn What is love? biisiä. (ehdoton suosikki. Meillä on ystävän kanssa absurdielokuva, jossa tämä biisi soi ja se saa aina hyvälle tuulelle) Vedettiin myös Tapani Kansan R.A.K.A.S, Village People YMCA ja monta monta muuta. Neljä tuntia tiukkaa jorausta vain muutamalla tauolla. Ilmankos jalat huusivat hoosiannaa eilen.

Mä taidan olla ruosteessa. Baaritiskillä multa kysytään "Saisinko kolmekymmentä senttiä?" Kurkkaan olkani yli. Jäppinen siinä. Aattelen, että johan on. Heti kerjää rahaa. Sanon, että ei taida olla rahapussissa kolmeakymmentä senttiä. Jäppinen on hetkisen hiljaa. Hetken kuluttua sanoo, että hän kyllä tarkoitti baaritiskiä. Hän halusi 30 senttiä tilaa baaritiskiltä. Siirryin hieman. Kuulemma minä saisin tilata häntä ennen ja sitten hän hihitteli, että juu hän tarvii kolmekymmentä senttiä auton parkkeeraukseen.

Kävin lukemassa joulukuun horoskoopin. Ei ihan mennyt nappiin. Harvemminhan minä sanon EI. Mä itken aina välillä, kuuluu tapohin.

Oinas

Oinaille joulukuu tuo tullessaan väärinkäsityksiä. Olet tässä kuussa altistunut olemaan epäluuloinen vähän kaikesta. Et pysty sanomaan ”kyllä” niille, joille haluaisit sanoa niin. Sanot kokoajan ja joka asiaan ”ei”.  Olet kaikesta eri mieltä ja haluaisit ladata tauluun jokaista vastaantulijaa. Hermosi ovat riekaleina. Pinnat kireällä. Itket jopa itseksesi vaikka se ei yleensä kuulu tapoihisi. Kahvinpuruja saattaa tippua aamulla lattialle vaikka yritit laittaa ne normaalin tapaan roskikseen. Oletko miettinyt sitä, että vastoinkäymiset voivat johtua siitä, että sinä et ole tarpeeksi ekologinen? Jos haluat itsellesi positiivista energiaa, hanki heti huomenna biojätepussukat kotiisi. Kierrätä. Ja jos olet ekoihminen, sinulla on aina parantamisen varaa. Hanki kummilapsi Afrikasta. Mene joulukirkkoon. Unohda materia. Ensi vuonna sitten kaikki on taas paremmin (tuskin).                                       Horoskooppi täältä

Pyllypoika pelasti taas päivän. Kiskoi hupun päähänsä äskön. Kiristi nyörit ja otti hupun pois päästään ja DA DAA peilasi pyllyään taas meidän ovesta!