Voi teitä murusia,

Kiitos kaikista viesteistä ja kannustuksesta. Sairasloma on käynyt mielessä, mutta vielä yritän tarpoa tämän suon. Kotijoukot kannattelevat, kun omat siivet eivät kanna... samoin myös te.

Päivällä paistanut aurinko nosti mielialaa kovin. Duussi pupu... olit oikeassa. Auringolla on uskomaton voima.

Raahustin illalla salille. Voi kun jumppasalista kaikuvat rumban rytmit saivat oman tanssijalan vipattamaan. Olisipa ihana lähteä tanssimaan lattarirytmejä. Antaa vain musiikin viedä. Laitoinkin kotona soittimeen lattarirytmit soimaan. Niistä tulee hyvälle mielelle.

Salilla nykyään kaikki morjestelee. Taitaa se sali olla minun olohuone. Tänään yksi nainen jututti pitempäänkin. Kyseli, että olenko usein siellä, kun yleensä olemme samoihin aikoihin. Salilla on myös se hauska täti, joka on kova juttelemaan. Eilen juteltiin taas ummet ja lammet. Kieltämättä salista on tullut minulle stressin poistopaikka. Välillä vetelen hämärän rajamailla ja sauna vie loputkin pahasta olosta. Kotiin päästyä olo on seesteinen. Tänä iltana korvissa vielä kaikui ne ihanat lattarirytmit.

Tämän blogin syntymäpäiväkin oli... nimittäin ensimmäinen kirjoitus oli tammikuussa 2006 ja tuhottiin melkein heti. Pidin taukoa ennen kuin kirjoittelin uudestaan.
Mutta tässä kakkua
380639.jpg