Kävin kurkkimassa maaliskuun tilaston ennen kuin se häviää bittiavaruuteen. Seuraavassa olisi sanat millä tähän blogiin on eksytty:

enkelikokemus; Kummipojan kanssa tapasimme enkelin. Olimme menossa elokuviin ja jono oli kamalan pitkä ja kummipojan haluamaan elokuvaan emme pitkän jonon vuoksi ennättäneet. Seisoimme jonossa kun yhtäkkiä vieressä seisoi nainen joka kysyi: "Oletteko tänään menossa elokuviin?" Kerroin, että kyllä olemme. Hän antoi minulle kaksi ilmaislippua. Kertoi, että olivat ylimääräisiä ja halusi antaa ne meille. Kertoi, että menevät tänään vanhaksi, joten ne on tänään käytettävä. Minä ja kummipoika seisomme jonossa silmät suurella ja kiittelimme naista kovin.
Toinen enkelikokemus oli se, että joku ihana ihminen ei ottanut kummipojan matkakorttia vaan oli laittanut talteen näkyvään paikkaan ja saimme kortin ja sisällä olleet rahat.

lostis; Särkynyt enkeli, ihana ihminen.

paha keisari; Kerran kuussa riehuu hän. Kuiskuttelee korvaan kaikkea typerää. Ja kuten laulussa lauletaan; "Paha keisari syö kaikilta pään. Verisilmä purskahtaa. Hän-mies, hän-mies, hän-mies ja Speedy" eli paha on paha keisari.

cookie dough; Ben&Jerry jäätelömaku... Aivan ihanaa jäätelöä.

helppoa ruokaa viikonlopuksi; Risotto ja Kusotto ovat hyviä vaihtoehtoja helpoksi ruuaksi viikonlopuksi. Keitto tulee helposti ja nopeasti.

henki latinaksi; En ole latinaa koskaan lukenut, mutta veikkaisin että latinaksi henki olisi Spiritus.

jahvat tulloo mainos; Ihana mainos jossa täti potkuttelee kelkalla ja huutelee "Jahvat tulloo!" ja setä huutaa takas "Ja helmat paukkuu!"

kasvisgratiini; Hyvää ja "kevyttä" ruokaa. Oma suosikki on kukkakaaligratiini. Eli ensin haluamat kasvikset al dente kypsiksi ja uunivuokaan. Tee valkokastike ja laita se kasvisten päälle. Päälle ripottele vielä juustoraastetta ja hetkeksi uuniin (niin kauan kun juusto on hieman ruskistunut) ja hyvä ruoka on valmis.

kävijälaskuri; minun taitaa olla Sitemeter sivulta hommattu laskuri. Näitä on netissä pullollaan.

lapsuudenystävä lyriikat; Lapsuudenystävästä olen puhunut paljonkin, mutta lyrikkaa en muistaakseni ole maininnut.

läksiäiset runo; Oliskohan sellainen kronikkatyylinen runo hyvä... kertoisit mukavia tapahtumia matkan varrelta.

maanvaiva; Minä joskus

meri kreikan song; Touko Poukon laulu. On vasta siellä sketsin lopussa se laulu tuossa linkissä.

milloin jalkahoitajalle; Suositus on kai 8 viikon välein, mutta jos tuntuu, että tarvitsisi mennä aikaisempaan niin eihän sitä mikään estä. Suosittelen lämpimästi.

morkani; Morgan DeWittin nimi kääntyi suomalaisittain Morkaniksi

noppa hessu; Lapsuuden ohjelma

orvokit; Kauniita kukkia. Äidillä usein mökin pihamaalla.

reisilihaksen venähdys; Kannattaa varmaan levätä ja hakea apteekista vaikka jotain salvaa siihen venähdykseen. Jos oikein pahaksi menee niin kannattaa mennä lääkäriin.

ressu redford tuo mulle taivaalta kuusi kuuta; Yksi kappale jonka olen aina kuullut väärin, mutta en ole ainoa.

rivot riimit; ???