Tänään ulkona on harmaa päivä. Päätin pukea naisreleet ja -kengät päälle tänään. Piristykseksi ja asennettakin laitoin aimo annoksen päälle. Tällä mennään tänään. Äiti eilen ohjeisti, että laita tukka vielä nätisti, mutta aamulla silmät sikkurassa painelin pahemmat kikkurat ja töyhtöt suoriksi veden ja kamman avulla. Päätin, että tämä uusi tukkaväri saa olla tämän päivän pääasia.

Pepe menee huomenna tohtorille. Takavalot toimivat omituisesti; isän mukaan valon navat ovat hapettuneet ja kun painan jarrua niin takana vilkkuu valot; vilkku ja jarruvalo. Tohtori tohtoroi huomenna Pepen valoja, joten huomenna autoilen... Autoilen tänäänkin kurjan ilman ja naisasenteen vuoksi.

Eilen posti oli tuonut yllärin. Paketti odotti postitoimistossa, joten kun kotiuduin kotiin lähdin saman tein kävelemään postiin. Postia oli tullut ystävältä Saksasta. Iso laatikko kainalossa kävelin kotiin ja mieleni teki hypähdellä ja laulaa niin kuin pienenä. Tiedättehän sellaisia laukkahyppyjä ja sitten jotain kivaa rallatusta siinä samalla. Tyydyin kuitenkin kävelemään hymyssä suin.

Laatikosta paljastui ihania yllätyksiä. Laatikkohan oli pakko avata heti. Isossa korissa oli erilaisia suklaanameja; munia, pupuja, pääsiäisrakeita ja kaikki laitettu kauniisti vihreän paperisilpun keskelle. Laatikosta löytyi pieni enkeli joka piteli sydäntä. Uusi ihana pitsinen sininen pöytäliina ja cd-paketti kelttiläisiä naisartisteja. Illalla kirjoittelin pitkät kiitos viestit Saksaan iloisesta ja ihanasta yllätyksestä.

Mutta jospas sitä alkaisi taas touhuta näitä sirkuksen asioita järjestykseen. Asennekeskiviikkoa kaikille. Marika; jos löytyy hyvää teippiniksiä niin laitahan tulemaan. Eiliset kirjoitukset lupasivat hyvää.