Aamulla heräsin 2 minuuttia ennen herätystä. Sarastevalo loisti kirkkaasti ja silloin ei ole aikaa hukattavana. Yllättävän hyvin olen herännyt tähän päivään. Yleensä tarvitsen hieman aikaa herätä, mutta tänään tuli sellainen ripeä nousu ylös. Osansa varmasti tekee tuo valo ja loput kahvi.

Tänään oli aivan ihana aamu pyöräillä. Uimarannalla näkyi jo ensimmäinen uimari liottelemassa varpaita. Myöskin hengenpelastajan tuoli oli ilmaantunut rannalle. Taitaa siis viralliset avajaset olla nurkan takana. Vappuna rannalla on porukkaa. Toivottavasti ei mitään pahaa tapahdu.

Meillä on aloittanut uusi ihminen sirkuksessa; tonttu. Eilen meinasi sattua isomman luokan moka, mutta onneksi yksi pelleistä oli tarkkana ja huomasi virheen. Homma on hoidossa. Tontusta virhettä ei juurikaan huomannut paitsi hermostuneen hihityksenä.

Tänään nauratti kovin juttu saksanpaimenpupusta Gerhardtista. Toivottavasti pupu jatkaa seikkailuja.

Eilen laitoin pari ylläri-pylläri pakettia matkaan. Kummipoika saa kaipaamansa Bionicle Lego-öttiäisen. Hän ei osaa odottaa sitä. Lapsuudenystävä saa toisen yllärin. Laitoin hänelle kirjan, joka irroittaa varmasti naurun.

Höpsispöppiäisellä ei ole suunnitelmia vapuksi. Aaton aatto on työpäivä. Kuulin huhuja, että sirkuksessa vedettäisiin lyhyempi esitys, mutta se jää nähtäväksi. Tuskin tulee yksin lähdettyä kaupungille guljailemaan. Jospas sitä pitäisi olkkaripiknikin ja katselisi telkkaria.