Tänään aamupäivästä päätin, että lähdenpä kokeilemaan pyörääni kunnolla. Aamu tuntui hieman viileältä, mutta puin kunnolla päälle ja hyppäsin pyörän selkään. Kameran olin pakannut taskuuni. Tein väljän suunnitelman mihin ajelisin ja kun näin kiinnostavan sillan ajattelin, että käynpä katsomassa mitä on sillan päässä olevassa saaressa ja hyvä niin.

Jostain kumman syystä olin saanut päähäni, että saareen olisi joku pääsymaksu. Ajattelinkin, että kokeilen kuinka pitkälle pääsen ennen kuin maksua kysellään. Ei kyselty, koska mitään sellaista ei ole.

488382.jpg
Joutsenet ovat jo palanneet. Ihmiset olivat syöttämässä leipää sorsille ja joutsenille. Joutsenet tuntuivat olevan aika ärhäkkäällä päällä ja hätistelivät muita lintuja kauemmaksi.

Otin polun ja lähdin seuraamaan sitä
488391.jpg

Matkalla oli monta ihmetyksen aihetta
488386.jpg
Lahonnut kanto

488396.jpg
Portaat...

488400.jpg
Tuulimylly

Tuulimyllyn luota oli pitkku matka pienelle kioskille mistä leijaili ihana kahvin tuoksu. Sain vastustettua tuoksua ja jatkoin matkaa. Kahvihammasta kolotti kuitenkin jo sen verran, että kaupasta piti käydä hakemassa yksi pulla ja kotiin päästyä piti heti keittää kahvit.

Upea tuo saari ja sinne pitää mennä vielä uudelleen sillä monta polkua jäi kiertämättä.

Vuosi sitten olin täällä:
58657.jpg

59291.jpg