Aaatshuu!

Flunssa pääsi yllättämään. Kurkku on välillä santapaperia ja välillä tuntuu, että olen niistänyt jo niin paljon, että ei ole enää mitään niistettävää. Jostain tuota räkää kuitenkin riittää. Eilen laitoin jo melkein pässinpökkimät jalkaan. En kuitenkaan vielä villahousuja kaivanut esiin vaan laitoin pitkikset jalkaan tuulipuvun housujen alle. Kaulaliina kaulaan ja pyöräilin mahdollisimman rauhallisesti.

Ilta meni jälleen peiton mutkassa ja katselin Tsaarin kuriirin viimeisen osan. Jäipä jännästi kesken se sarja. Ilmeisesti jätettiin katsojalle oman päätöksen varaan miten sarja päättyi. Nadjan laulu soi illan päässä.

Tänään olikin sitten oikein kylmä. Ensimmäinen pakkasyö on sitten ollut täälläkin. Tänään juuri mietin, että tiistaina vielä joku pyöräili shortseissa. Brrrr. Aamuisin aika usein tapaan auttajanaisen. Meille on tullut tavaksi morjestaa ja huikata "Hyvää huomenta." Pari viikkoa sitten auttajanainen autoili ja ihmettelin, kun auton pilli soi. Oli jäänyt vilkuttelemaan minulle ja koska pyöräilin omissa ajatuksissani en ollut huomannut häntä. Tööttäili siksi. Hassua kuinka tuollainen pieni asia saa hyvälle tuulelle heti aamusta.

Sarastevalo on ihan parhautta. Eilen se ei ollut päällä ja tuntui, että olin nuutunut ja väsynyt. Tänään heräsin siihen että valo oli jo kirkkaimmillaan ja sängystä ylös pääseminen onnistui huomattavasti reippaammin.

188923.jpg

Kaivelinpa tuolta viime syksyltä kuvan.

188929.jpg

Tämä oli viime syksyn paras kampanja. Mutta nyt Aaahtshuu ja hyvää päivää kaikille.