Olinpa taas saanut Sikanautaa vanhempaan kirjoitukseen. Ilmeisesti joku on ajatellut, että sieltä joku kurkkii jenkkilän lainatarjouksia. No ne on nyt heitetty roskiin leiman kera.
***
Rankan viikon jälkeen päätin lähteä viettämään kotiviikonloppua. Linja-auto kyyditsi turvallisesti sekä kotiin että takaisin. Olipa ihana nähdä vanhempia; minun peruskalliota. Puheenaiheet pyörivät viime viikon aiheissa aina välillä. Mietimme kuinka perheet ovat muuttuneet muutaman vuosikymmenen aikana. Vanhemmat olivat kiinostuneita elämästäni ja kuinka koulu meni ja yhdessä mietittiin harrastukset ja menot.

Oli myös ihana nähdä kummipoikaa. Sain upean piirroksen mukaani.

Paluumatkalla aloitin kutomisen. Hallatar heitti tässä muutama viikko sitten minulle haasteen, jossa kudotaan tilkku, josta tulee osa tilkkutäkkiä. Jossain lastenkodissa joku lapsi saa lämpimän peiton itselleen.
***
Sirkuksessa vaihteeksi kiirusta. Tehtäviä tuntuu tunkevan joka puolelta, joten päivän lipsahtavat iltaa sutjakkaasti, mutta silti kairehrtaa. Tietoja pimitetään ja sitten tulee aina jotain yllättävää. Välillä ahdistaa niin, että pahalta tuntuu. Olen huomannut myös, että pelleille suoraan puhuminen tuottaa tuskaa. Aina sitten kuulee puskaradion kautta mikä meni vikaan. Myöskin pellet keittelevät soppia joista uhkaa tulla valtaisan suolaisia, koska kaikki ovat maustamassa soppaa omilla mausteilla. Tässä välillä jännään koska sirkusteltasta lentää katto tällä menttaliteetillä.

Välillä pelottaa milloin sitä ollaan trapetsiprinsessan kimpussa ja syytetään minua... Välillä valtaa paniikki; olenhan muistanut kaiken ja vielä vähän enemmän.
***
Näillä mietteillä tähän viikkoon.