Viikonloppu humpsahti nopeaan. Lauantaina kävin metsästämässä ystävättärelle lahjaa ja löytyikin muumi-muki jota hänellä ei ole sekä valokuvakehys. Itselle tuli ostettua kaksi cd-levyä. Coldplay X&Y ja Scissor Sistersin Ta-Dah. Saksisiskot ovatkin olleet soitossa nyt. Heidän "I don't feel like dancin' " saa jalat vipattamaan. Tässä päivänä muutamana ostin palapelin. Lauantaina löysin sellaisen "Roll your Puzzle" alustan johon palapeliä on helppo koota ja kun on koottu tarpeeksi voi palapelin rullata odottamaan seuraavaa kertaa. Ihan kätevä.

Lauantai-iltana kuuntelin vesisadetta ja aloinkin kasaamaan palapeliä. Nyt on menossa Jan Van Haasterenin palapeli. Mielenkiintoista tässä palapelissä on se, että palapelissä on paljon hahmoja. Minun palapelin nimi on At the Beach. Palapelin parissa meni kolmatta tuntia. Reunat tulivat valmiiksi ja sain purjehtijan purjeet valmiiksi.

Sunnuntaina kävin pitkällä lenkillä keskuspuistossa. Olo virkistyi siellä metsän keskellä. Matkaa tuli yli 7 km. Lenkin jälkeen hain kaupasta korvapuustin ja keitin kaakaota. Aivan ihanasti lohdutti ja lämmitti. Sohvalla kun oli potslojossa meinasi unikin tulla, mutta onneksi en nukahtanut. En olisi viime yönä nukkunut varmasti lainkaan, jos olisi siihen nukahtanut.

Jaaha... kello rientää. Mukavaa maanantaita.