Nyt on sitten talviloma vietetty.
Vesisateessa suhasin töihin kimpsuineni ja kampsuineni. Työpäivä tuntui pitkältä ja oli mukavaa kun viimein vapaus koitti ja pääsin kotikotiin.

Bussissa matka taittui mukavasti; musiikkia kuunnellen ja huilaten.

Loma meni nopeasti. Kävin kokeilemassa taas hiihtämistä. Perinteinen menee ihan hyvin, mutta luistelu ottaa tuohon kipeään polveen. Järven jäällä oli hyvä hiihdellä. Kummipoika lupautui kiritysavuksi.

Lumitöitäkin tein. Reilun tunnin työnsin märkää nuoskalunta ja nautin hommasta. Pitäisköhän sitä alkaa Pikkaraiseksi?

Tukka lyheni mukavasti ja siihen tuli uusi väri ja hieman raitoija jotka ovat vanhan tukan väriset. Hauska oivallus. Uudet kulmakarvatkin on; siistityt ja värjätyt. Ripsiinkin tuli väriä. Tosin nuo kulmakarvat ovat hieman liian tummat. Onneksi vaalenevat pikkuhiljaa.

Kävin myös uimahallissa kummipojan ja hänen siskonsa kanssa. Kävimme testaamassa korjattua ja kunnostettua uimahallia. Ipsut olivat jo käyneet siellä, joten tiesivät mitä oli missäkin. Hemmottelualtaan hemmottelut olivat ihanat. Porekylvyssä oli hurjat poreet, mutta kyydissä pysyttiin.

Äidillä oli juhlat lauantaina. Oli mukavaa nähdä sukulaisia ja ystäviä. Juhlista tuli hauskat sillä äidin ystävätär oli järjestänyt mukavaa ohjelmaa. Hipi-isi liikuttui kovin puhetta pitäessään... ääni väristen piti lyhyen puheen joka sai kyyneleet silmiin. Hipi-isi jännitti kovin ja taisi myös liikuttaa puhellaan myös muita mukanaolijoita.

Nyt takaisin arkeen. Takana on kaksi huonosti nukuttua yötä. Olo on hieman kuin jyrän alle jääneellä. Ensimmäisenä yönä taisi hieman työasiat jo vaivata mieltä ja viime yönä oli taas liian kuuma nukkua. Hyvää asentoa ei tahtonut löytyä. Noh eiköhän ensi yönä uni jälleen maistu. Toivon niin.

Teitä blogiystävät oli jo hieman ikävä lomalla. Olin nimittäin koko viikon nettipimennossa. Kirjastossa käydessäni pikakoneet olivat aina varatut, joten en jäänyt odottelemaan.

Eilen suunnittelin, että aloittaisin pyöräilykauden jo, mutta isä kielsi. Tiesi minkälainen koheltaja olen ja sanoi, että parempi odottaa, kunnes pyörätiet ovat kuivat, jotta käsi ei lähde taas pois sijoiltaan.

Mukavaa maaliskuuta.