Tytöt töissä seuraavat suurella mielenkiinnolla eväitäni. Suurinta ihastusta ja kyselyä on aiheuttanut paahtokasvikset.

Tytöt tuumasivatkin, että minun kuulemma pitäisi aina näin maanantaisin laatia viikon ruokalista heille resepteineen ja laittaa se sähköpostiin. Sanoin, että kun teen ruokaa niin siinä ei kovinkaan reseptejä käytetä. Paahtokasviksetkin syntyvät niistä kasviksista mitä on kaapissa. Perunoita lohkoina, sipulia lohkoina, punajuuria hieman pienempinä lohkoina, porkkanaa, ruusukaalit halkaistuna jne. Päälle hyvää oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja hieman balsamicoa ja uuniin noin 40 min, 200C. Kuulemma tästäkin pitäisi resepti kirjoittaa vaikka olen sanonut, että laitatte kasviksia mistä pidätte ja nuo mausteet ja uuniin niin että kasvikset on kypsiä.

Yksi työkaveri oli kokeillut ja oli unohtanut laittaa balsemecon uuniin joten oli lorauttanut valmiin ruuan päälle ja sanoi "Uuuh... et kertonut, että se balsameco on etikkaa!" Sanoinkin, että se karamellisoituu uuniissa ja ei ole niin hapanta kuin jos laittaisi suoraan loppuruokaan.