Tänään oli mökillä pihatalkoot. Onnistuin jo haravoimaan rakon käteeni :) hellät ovat työttömän kädet sanoi isä (tarkoitti, että kun ei tee "raavasta" työtä niin hellät ovat ja helposti tulevat rakot).

Koska oli hellät kädet niin sain hommaksi siistiä pensaita mökillä. Syyshortensa joutui leikkaukseen samoin marjapensaat ja lumipalloheisi oli hieman riehaantunut joten sitäkin piti hieman trimmata.

Pesin myös tämän kevään ensimmäisen maton. Keittiön matto oli kahvissa ja noessa joten ei muuta kuin ensin muutaman tunnin liotus pulverivedessä saavissa ja sen jälkeen mäntysuopaa ja juuriharjaa. Jätin ulos kuivamaan... vanhemmat menevät huomenna uudelleen mökille ja korjaavat maton sisälle. Nyt ilmat ovat olleet uskomattoman ihanat ja upeat. Oli ihan mukavaa puuhailla mökillä.

Huomenna on vapaapäivä töistä. Olen ollut niin pitkiä päiviä, että noin viikon verran kertyi vapaita ja ne on pidettävä. Joten huomenna on vapaapäivä. Jei... Huomenna on tosin edessä ikkunan pesut, mutta se on ihan kivaa hommaa... kunhan saa sen vain ensin käyntiin.

Toivottavasti huomenna ilmat ovat yhtä suotuista kuin tänään.