Nyt tämän talven pimeys on vienyt energiatason melkein nollille. Voisin hyvin vetää peiton korviin ja nukkua kevääseen, jolloin energia jälleen palaa. Nyt sitä jaksaa töihin ja kotiin. Tässä sysksyllä ostin muuten itselleni sellaisen piikkimaton. Siinä köllöttely tekee hyvää rasittuneille hartioille ja tuo rauhallisen unen. Pitänee tänäänkin varmaan 20 min köllötellä jotta uni tulisi paremmin. Viime yönä nukuin taas vaihteeksi rauhattomasti.

Työkaveri ulkomailta poikkesi tänään. Oli mielissään joululahjasta jonka olin ostanut. Työkaverikin on oppinut suomalaisille tavoille. Sanoi lähtiessään "Eihän sun olis pitänyt mitään ostaa." Mutta se hymy jonka näkee kun lahja on mieluinen. Sillä jaksaa pitkään. Itsekin sain aivan upean lahjan; erilaisia teelajeja. Kortissa oli työkaverin neljävuotiaan allekirjoitus. Melkeinpä ne harakanvarpaat siinä kortilla olivat koko lahjan kohokohta. Pyysinkin viemään paljon terveisiä ja kiitin lahjasta.

Illat ovat menneet jouluaskarteluissa. Askartelin kranssit ulkomaille lahjapakettiin. Toivottavasti saavat mieluisen vastaanoton. Olipa terapeuttista askarrella. Liimailla ja jopa ommella helmiä lumitähtiin.

Alastalolle lupailin vähän, että laittaisin valopallosta kuvaa. Eilen yritin kuvata keittiönikkunaa. Piti ottaa ilman salamaa jotta kuva ei ylivalotu. Toivottavasti kuva ei kovin tärähtänyt.

Kohta nukkumaan... silmä lupsuu jo.